Bandović: Zaslužena pobeda, ali moramo da je potvrdimo

Trener Vojvodine Božidar Bandović zadovoljan je što je njegova ekipa konačno uspela da upiše pobedu u drugom delu sezone.
Bandović: Zaslužena pobeda, ali moramo da je potvrdimo
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" pobedili su ekipu Voždovca rezultatom 2:1, nakon preokreta.
 
To je prvi trijumf Vojvodine ovog proleća.
"Nakon četiri meča bez pobede, ako pogledamo kako se ova utakmica odvijala, ovo je velika pobeda za nas. Sigurno da posle primljenog gola sve je mnogo teže, ali imali smo prilika za gol. Oni su stojali dosta nisko, ali smo se Bjekom i Serijem uradili dosta dobrih stvari", rekao je Bandović. 
Prema njegovim rečima, pobeda nije slučajna.
 
"Igrali smo protiv jedne mlade ekipe koja se meni sviđa kako igra. Drugo poluvreme smo sa izmenama hteli da budemo još ofanzivniji, dali smo gol, onda smo išli na sve ili ništa i mislim da je ovo zaslužena pobeda. Drago mi je zbog načina na koji je došla, uz veliku želju i mislim da nije slučajna i da treba da ponovimo ovakvu igru i da je potvrdimo i da nastavimo da igramo još bolje", naveo je Bandović.
 
U narednom kolu, u utorak od 20 časova, Vojvodina gostuje ekipi IMT-a.
  • F

    09.03.2024 16:24
    Prica
    Pa ovaj Bandovic nezna sta prica ovakva,igra,taktika,sastav pa on bi unistio I Manchester siti.g Zbiljicu dali vi gledate ovu lakrdiju od sastava taktike dokle sve ovo terajte to iz kluba jer ce on vas oterati,sve ovo sto ste uradili pasce krivica na vas pitanje trenutka.pa vosa se muci sa ovim klincima.sta ce biti sa imteom,pazarom,cukom,tscom.
  • Vrhunski trener

    09.03.2024 03:14
    Ovakvog trenera jos nikada nismo imali. Njegovi potezi i taktika ce se decenijama izucavati u ns sportskim krugovima i fakultetima nakon njegovog odlaska iz kluba.
  • Pezos

    09.03.2024 01:08
    Auuu ovaj bi iz kola u kolo da ponavlja nešto sto ne valja… gospodine Bandoviću FK Vojvodina je dotakla najniži mogući nivo igre, prepune gresaka, tim bez karaktera, dovedeni mahom skupi igrači musavijeg blizanca u godinama koji ne vredene 5 para, ne može nikog da pobedi (ovo je puka slučajnost). Izvinite što pitam ali čime ste vi tačno zadovoljni????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.