Tadić: Ako se vratim u Srbiju, igrao bih samo u Vojvodini

Srpski reprezentativac Dušan Tadić izjavio je da bi u Srbiji mogao da igra samo za Vojvodinu, ali da njegov povratak trenutno nije realan.
Rekorder po broju nastupa u reprezentativnom dresu prokomentarisao je vesti da rukovodstvo FK Vojvodina želi da ga naredne sezone vrati u klub.
"U Vojvodini sam stekao fudbalsko ime i prezime. Ljubav prema fudbalu i Vojvodini usadio mi je moj otac Pera, dugogodišnji fudbalski radnik i veliki poštovalac Vošine tradicije. Nije bilo šanse, niti sam ja želeo, da od kuće odem u bilo koji klub osim u Vojvodinu. Ta ljubav živi do danas, gde god da sam igrao u međuvremenu", rekao je Tadić. 
Prema njegovim rečima, bio bi to zanimljiv izazov, ali ja on ugovorom vezan za Fenerbahče do jula 2025. godine. 
 
"Međutim, ukoliko bi se bilo šta promenilo u međuvremenu i ukoliko bih rešio da još koju godinu igram u Srbiji, tada to može da bude jedino u Vojvodini", izjavio je Tadić za Dnevnik.
 
Tadić je svoju profesionalnu karijeru započeo upravo u Vojvodini, za koju je u periodu od 2006. do 2010. godine odigrao 107 utakmica i postigao 29 golova.
  • Zoran

    10.04.2024 19:14
    Savet
    Ako bi se vratio u srpski fudbal jedino bi bilo logično da se vrati u svoj rodni grad u Bačku Topolu gde mu žive roditelji,sestra itd.I gde se igra najbolji fudbal u Srbiji!
  • Daca

    30.03.2024 00:47
    Nemoj, molim te
    Jednako si antipatican kao i Piksi i svi tamo zajedno...Niti strucnjaka, niti fudbalera. Mene bi bio blam da sam jedan od vas...
  • Zapad

    29.03.2024 20:50
    Duća legendo
    Čekamo te!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.