Bandović optimista da Vojvodina može do pete uzastopne pobede

Trener Vojvodine Božidar Bandović optimista je pred duel sa Čukaričkim.
 Bandović optimista da Vojvodina može do pete uzastopne pobede
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" u utorak dočekuju Čukarički, direktnog rivala u borbi za Evropu, što je prilika da Voša upiše peti trijumf u nizu.
 
"Posle ove četiri uzastopne pobede, u kojima je ekipa igrala i veoma dobro i podigla samopouzdanje, očekuje nas teška utakmica protiv tima koji je individualno i timski veoma opasan. Ali, igramo pred našim navijačima na našem stadionu i obećavam da ćemo dati sve od sebe i uz pomoć sa tribina pokušati da dođemo do nove pobede. Treba da budemo opet disciplinovani i fokusirani do samog kraja. Neće biti lako, ali verujem u svoj tim i svoje igrače, posebno ako ponovimo sve dobre stvari iz prethodnih utakmica", rekao je Bandović.
On je istakao da želi da se fokusira samo na narednu utakmicu i da ne razmišlja o duelu sa Čukaričkim u Kupu Srbije, koji je na programu naredne sedmice.
 
"Ima još mnogo utakmica da se igra. Znate i vi sami da su nas mnogi otpisali kada smo tri utakmice remizirali, a mi smo igrali dobro i imali atmosferu i to je došlo na naplatu. Imamo još tri meča do kraja i plej-of, tako da idemo korak po korak, najvažnije je da pobedimo sledeću i svaku narednu utakmicu. Na kraju ćemo dobiti što zaslužujemo, ali ovo nije ključna utakmica, jer imamo još mnogo da igramo do kraja sezone. Naravno da ćemo učiniti sve da dođemo do pete uzastopne pobede", istakao je Bandović.
Trener Vojvodine pohvalio je svoje igrače koji su prebrodili krizu, tokom koje je sve vreme verovao u njih.
 
"Bili smo svesni da zaslužujemo da pobeđujemo i kada nismo u tome uspevali. Što se tiče pritiska, oni su pokazali sada da su spremni za sve ovo što je pred nama, a to najbolje potvrđuju ove četiri utakmice", naveo je Bandović.
 
Utakmica Vojvodina – Čukarički na programu je u utorak od 18.30h, a karte za ovaj meč moći će da se kupe na stadionu "Karađorđe" na dan utakmice. 
 
Karte za zapad biće 800 dinara, dok će karte za istok biti 500 dinara. Kao i uvek, za sve koji dođu sa Vošinim obeležjima, biće besplatan ulaz na istočnu tribinu. 
 
Blagajne se otvaraju u 17 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.