Bandović pred Železničar: Biće promena u timu, idemo na pobedu kao i uvek

Trener Vojvodine Božidar Bandović želi da njegov tim nastavi sa dobrim partijama i da upiše novu pobedu na gostovanju Železničaru.
Bandović pred Železničar: Biće promena u timu, idemo na pobedu kao i uvek
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" u subotu gostuju u Pančevu, a Bandović želi da se ekipa vrati na pobenički kolosek posle remija sa Čukaričkim.
 
"Uvek idemo na pobedu, uz dužno poštovanje prema protivniku. Železničar je promenio trenera i u poslednja dva kola izgledaju organizovanije i zato moramo da budemo koncetrisani od prvog do poslednjeg minuta. Mi ćemo nastaviti da igramo na naš način. Očekujemo tešku utakmicu, igramo na svaka četiri dana, pa smo više fokusirani na oporavak i analizu naše igre i igre protivnika", rekao je Bandović.
Naveo je da, što se tiče igrača, Aleksa Vukanović neće moći da igra zbog žutih kartona, dok je Marko Bjeković izvrnuo članak i na njega neće moći da se računa barem dve sedmice. Radulović i Guram su i dalje van stroja i neće biti spremni.
 
Bandović se osvrnuo i na potencijalne promene i šansu za igrače koji će sutra dobiti priliku da se pokažu.
 
"Veoma sam srećan kada vidim kako su igrači koji su dobili šansu odreagovali, poput Ivanovića koji je igrao veoma dobro i on će verovatno igrati špica. Pojačaćemo vezni red, u poslednje vreme dobro igra i Kembel, Laza je uvek spreman, tako da imamo rešenja. Videćemo kako je Uroš Nikolić, malo je osetio bol u kolenu, na poslednjem treningu ćemo znati koliko je spreman. Biće nekoliko promena i neki igrači će dobiti šansu", naglasio je Bandović.
Trener Voše je priznao da je analizirao jesenji remi sa Železničarom, u kom je "stara dama" imala dva gola prednosti.
 
"Za svakog protivnika se pripremamo na isti način, gledamo sve date, primljene golove, ofanzivne i defanzivne prekide i želimo da budemo spremni na sve. To ne znači da ćemo upisati tri boda, ali dajemo sve od sebe da se što bolje pripremimo za svakog rivala. Igrači su u poslednje vreme pokazali da mogu da imaju kontinuitet i da pobeđuju", izjavio je Bandović.
 
On smatra da podloga terena neće uticati na igru njegove ekipe.
 
"Mi smo Vojvodina i moramo da se adaptiramo i tu nema govora. Mi smo igrali i protiv IMT-a i Voždovca na veštaku, tako da to neće biti problema. Danas ćemo odraditi još jedan trening na veštaku kako bismo što bolje pripremili igrače za sutrašnju utakmicu", zaključio je Bandović.
 
Utakmica Železničar – Vojvodina na programu je u subotu, od 18 časova, uz direktan prenos na kanalu Arena sport 1.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.