Fudbaleri Vojvodine protiv Čukaričkog u Kupu Srbije

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Čukaričkog u četvrtfinalu Kupa Srbije.
Fudbaleri Vojvodine protiv Čukaričkog u Kupu Srbije
Foto: FK Vojvodina
Protiv ovog tima igrali su pre desetak dana i tada je meč završen bez pobednika.
 
Trener Vojvodine Božidar Bandović želi da njegova ekipa ponovi dobru igru iz prethodnih nedelja i da na taj način obezbedi plasman u polufinale Kupa Srbije.

"Posle nekoliko uspešnih prvenstvenih utakmica, očekuje nas kup utakmica protiv Čukaričkog. U pitanju je veoma kvalitetna ekipa, koja ume da napravi višak u veznom redu i da napadne po boku i individualno su takođe dobri, posebno su opasni iz kontra napada. Na njih treba posebno da obratimo pažnju, posebno po izgubljenoj lopti, kada moramo da reagujemo najbolje što umemo. Moj cilj i mojih igrača jeste da budemo na najboljem mogućem nivou, jer ako u tome budemo uspeli biće nam veće šanse da prođemo dalje. Ponosan sam na svoje igrače i što veruju u ono što radimo i što veruju u naš stil", kaže Bandović.

Kada je u pitanju igrački kadar, nije još uvek sigurno da će svi biti spremni za meč.
 
"Što se tiče igrača, imamo te mehaničke povrede, ali moram da sačekam još danas. Đorđević oseti bol u jednoj tački, takođe videćemo da li će i Radulović danas moći da odradi ceo trening, poslednja dva, tri dana je dobro izgledao. Bjeković će sigurno biti još dve nedelje van stroja, a ne možemo da računamo na Gurama, dok se Aleksa Vukanović vraća posle suspenzije", navodi Bandović.
 
On ne veruje da će ova utakmica biti ista kao prvenstvena protiv istog rivala, te da će vežbati i penale.
"Nisam od trenera kod kojih postoji šablon i sigurno da će biti nekih taktičkih detalja koje moramo da pratimo u odnosu na protivnika da bismo dominirali. Želimo da igramo napadački u skladu sa veličinom našeg kluba. Igrači su se već adaptirali na većinu situacija, počeli su da ih prepoznaju na terenu, sada je potrebno da radimo i da budemo strpljivi i da se pripremimo i za neki plan B, koji uvek moramo da imamo. Danas ćemo trenirati i penale, to je normalno, moramo da uradimo sve što je do nas", istakao je Bandović.
 
Utakmica između Čukaričkog i Vojvodine igra se u sredu, sa početkom u 17 časova.
  • Prva Srbija

    09.04.2024 19:20
    Samo napred Vojvodina! U inat dušmanima!
  • Jovan

    09.04.2024 14:49
    Spale Bandovic
    Poznavao sam mu oca Spaleta, mnogo dobar covek bio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.