Bandović: Da prekinemo lošu tradiciju protiv TSC-a

Trener Vojvodine Božidar Bandović očekuje da njegova ekipa nastavi sa dobrim partijama i nakon plasmana u polufinale Kupa Srbije.
Bandović: Da prekinemo lošu tradiciju protiv TSC-a
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" pobedili su u sredu Čukarički u Kupu Srbije, a u nedelju ih očekuje novi derbi za kraj regularnog dela sezone.
 
"Posle plasmana u polufinale Kupa Srbije, okrećemo se prvenstvu. U nedelju nas očekuje teška utakmica zato što je TSC dobra i organizovana ekipa, koja ima i odličnog trenera. Moramo da budemo na visokom nivou, bićemo spremni kao i uvek da damo sve od sebe da pobedimo. Što se tiče igrača, Guram i Bjeković su i dalje povređeni, a Crnomarković neće igrati zbog žutih kartona. Nadam se da će Đorđević biti spreman, Radulović trenira sa nama i mislim da će odigrati barem neku minutažu, u zavisnosti od toka utakmice", rekao je Bandović.
On ne brine mnogo zbog činjenice da Vojvodina još uvek nije pobedila TSC na "Karađorđu".
 
"Nije opterećenje, jer za sve postoji prvi put i ja se nadam da ćemo pobediti. Vojvodina je veliki klub, ovde se uvek očekuje da pobeđuješ. Ovi momci zaslužuju punu podršku, jer će oni i u nedelju dati sve od sebe. Imaju veliku želju i istrajnost i verujem da je vreme da Vojvodina konačno pobedi TSC pred svojim navijačima", naglasio je Bandović.
Karte za utakmicu 30. kola Super lige Srbije između Vojvodine i TSC-a biće u prodaji na dan utakmice, a koštaju 800 dinara za zapad i 500 dinara za istok.
 
Takođe, kao i do sada, svi koji dođu sa Vošinim obeležjima imaće besplatan ulaz na istočnu tribinu.
 
Blagajne stadiona otvaraju se u 15 časova na dan utakmice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.