Voša povela 1:0 u polufinalu plej-ofa

Rukometaši Vojvodine savladali su pančevački Dinamo sa 33:32 (28:28) u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije u Novom Sadu.
Vratilo se Vojvodini. Nakon poraza u finalu Kupa posle sedmeraca, sada su novosadski rukometaši bili efikasniji u penal seriji protiv Dinama. Golom Đorđića Vojvodina je slavila sa 33:32 i povela u polufinalu. 
 
Prethodno, u regularnom delu susreta, propustili su igrači Vojvodine da u finišu utakmice osiguraju pobedu. Imali su vođstvo od 28:27 i napad na 30 sekundi pre kraja. Šut nije prošao, a onda su Novosađani napravili prekršaj za sedmerac koji su gosti realizovali. 
Dinamo je imao i +3 na poluvremenu, nakon jednog od slabijih izdanja Vojvodine ove sezone. Ipak, podigli su se u nastavku i nošeni sjajnim krilom Milenkovićem, strelcem devet golova, uspeli da izjednače, povedu, ali ne i da sačuvaju prednost, pa su sedmerci odredili pobednika. 
 
Na svu sreću, nije se ponovio scenario kao protiv Partizana, već su igrači Vojvodine bili sigurniji. 
Golman Lučin je odbranio ključni penal u poslednjoj seriji Grozdaniću, da bi Đorđić pogodio za pobedu. 
 
Vojvodina je tako povela sa 1:0 u pobedama u seriji gde će finalista biti tim koji dođe do dva trijumfa. 
 
Druga utakmica polufinalne serije na programu je u subotu, u Pančevu. 
  • Ns

    24.04.2024 20:44
    Voša je u velikom padu forme posle duge sezone i borbe na četri fronta… valjda će biti dovoljno za novu titulu.. samo hrabro do nove pobede!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport