Bandović pred polufinale Kupa: Spremni smo na sve, želimo plasman u finale

Fudbaleri Vojvodine gostuju u sredu ekipi Radničkog 1923 u polufinalu Kupa Srbije.
Bandović pred polufinale Kupa: Spremni smo na sve, želimo plasman u finale
Foto: FK Vojvodina
Trener Vojvodine Božidar Bandović očekuje tešku utakmicu, ali veruje u svoj tim i plasman u finale Kupa Srbije.
Kako kaže, ovo je važna utakmica za čitav Novi Sad, a očekuje ih utakmica protiv tima koji sve vreme pokazuje stabilnost i kontinuitet i koji igra dobro i veoma je opasan.
 
"Moramo biti hrabri, odlučni i pametni i koncetracijom od početka do kraja. Neće biti lako, ali verujem u ove momke i svi zajedno želimo da ostvarimo cilj, uz dužno poštovanje prema protivniku, koji je čitave sezone na visokom nivou. Zadovoljan sam igrom, ali ove utakmice su drugačije i moramo da budemo najbolji što možemo jer nema popravnog", dodaje Bandović.
Kada je u pitanju igrački kadar, u tim se vratio Guram, Bjeković se vraća posle utakmice polufinala, dok Lazar Jovanović oseća bol u leđima posle nastupa za omladince, a zbog kolena ne može i dalje da igra Uroš Nikolić.
 
On ističe da neće biti mnogo iznenađenja, jer se timovi dobro poznaju.
 
"Mislim da smo međusobno vrlo dobro upoznati, ali uvek ima nekih iznenađenja tokom utakmice i mi ćemo biti spremni da se prilagodimo na sve, kao što sam govorio i pred dve utakmice sa TSC-om. Najvažnije je da imamo samopouzdanje i da verujemo u ono što radimo i želimo od naše igre. Oni su sigurno nas analizirali u više utakmice i da 80-90% se znamo", dodaje Bandović.
 
Po njegovim rečima, utakmicu mogu da odluče nijanse. 
 
"I zato kažem da moramo biti fokusirani na sve segmente igre, u prekidima, u duelima, u tim drugim loptama. Ovo su mečevi koje određuju sitnice i ja tu kažem da jedan korak napred ili nazad mogu da budu jako bitni. Zato moramo da budemo brzi, agresivni i precizni", zaključuje Bandović.
Meč između Radničkog 1923 i Vojvodine igra se na stadionu "Čika Dača" u sredu, u 16 časova.
 
FK Vojvodina organizuje put u Kragujevac i nada se da će uz što veću podršku svojih navijača izaći kao pobennik i plasirati se u novo finale Kupa Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport