Milojević pred gostovanje u Novom Sadu: Vojvodina dobro igra, jaka je

"Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu."
To je rekao trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči gostovanja u Novom Sadu u drugom kolu plej-ofa Superlige.
 
"Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu", rekao je Milojević.
Vojvodina dočekuje Zvezdu od 17.30 časova.
 
"Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru", istakao je Milojević i dodao da će posle poslednjeg treninga znati da li može da računa na sve igrače.
"Utakmica polufinala Kupa Srbije je arhivirana, očekuje nas meč u Novom Sadu", naglasio je Milojević.
 
Zvezda i Vojvodina ponovo će se sastati u finalu Kupa 23. maja.
  • Enew

    28.04.2024 11:56
    Ko gubi ima pravo da se ljuti
  • Slaninar

    28.04.2024 09:49
    Igra
    Igra Vojvodina,pa zato vi ništa ne prepušta te slučaju,pa je baš slučajno Petrović dobio parni žuti da ne može da igra protiv vas,a za suđenje danas ću samo reći da će ako vam bude " gusto" sigurno svirati bar jedan,ili kolko vam bude trebalo penala,ako već nije stigla direktiva iz Bgd da morate da pobedite,a ovi iz Voše to " moraju" da poslušaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.