Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.
Voša izgubila od Čukaričkog
Foto: FK Vojvodina
Strelci za Vojvodinu bili su Dejan Zukić u 79. i Aleksa Vukanović u 90. minutu.
 
Čukarički je poveo golom Nikčevića. Ivanović je prošao Lazarevića po levom boku i centrirao kroz peterac, štoperi Vojvodine su propustili loptu, a na nju je naleteo Nikčević i uz malo sreće pogodio za 0:1.
Voša je prvi put pripretila u 15. minutu, Vukanović je centrirao sa levog boka, a Zukić glavom gađao preko gola.
 
Sledeću šansu imao je Čukarički, u 26. minutu, ponovo je Ivanović imao dovoljno prostora da primi loptu i da se namesti, ali je šutirao pored stative.
Na isteku 43. minuta, Čukarički je stigao i do drugog gola, loš pas Lazarevića, iskoristio je Cvetković koji je proigrao Ivanovića, a ovaj prevario Koraća i potom poslao loptu pod prečku za 0:2.
 
Do odlaska na odmor samo je još Njegoš Petrović oprobao udarac sa distance, ali je dobro bio postavljen golman Samurović.
Nakon veoma slabog izdanja u prvom delu, Božidar Bandović je odmah na poluvremenu napravio dvostruku promenu, pošto su Giorbelidze i Radulović zamenili Kembela i Mateusa Indija.
 
Voša je odmah krenula u napad i u 50. minutu posle kornera Savićevića, Crnomarković je gađao glavom, ali je Samurović odlično intervenisao.
 
Ali, Čukarički je iz prve ozbiljnije prilike u drugom delu stigao i do trećeg gola. Ponovo je Čukarički napao po svojoj levoj strani, a loptu je povukao Miladinović i potom sa distance pogodio dalji ugao za 0:3.
 
Trener Vojvodine odlučio je potom da uvede i Jovanovića i Bjekovića umesto Savićevića i Lazarevića, ali domaći tim nije uspevao da probije dobro organizovanu odbranu Čukaričkog. Upravo je Jovanović uneo malo živosti u napad Vojvodine, pa je u 74. minutu uputio udarac sa ivice šesnaesterca, ali je šutirao preko gola.
 
U 79. minutu Voša je uspela da smanji rezultat, posle lepe akcije po levoj strani, loptu je primio Zukić i potom preciznim udarcem po zemlji u dalji ugao pogodio za 1:3.
 
Taj gol uneo je samopouzdanje ekipe, pa je već u sledećem napadu Ivanović gađao glavom pored stative, a potom je isti igrač bio u dobroj šansi u 85. minutu kada mu je zamalo pobegla lopta u petercu.
 
Do kraja utakmice, Korać je pokušao posle Bjekovićeve povratne, opet je lopta završila preko prečke. U poslednjim trenucima utakmice, Radulović je centrirao sa levog boka, a Vukanović je bio najviši u skoku za 2:3, ali više nije bilo vremena za promenu rezultata.
 
U narednom kolu, u nedelju od 19.30 Vojvodina dočekuje ekipu Napretka.
  • A

    09.05.2024 10:48
    K
    Stvarno mislite da će Zvezda izgubiti finale kupa
  • Srpska Atina

    09.05.2024 00:50
    Još uvek nezvanično
    Dao nam gazda Srbije samo 500 karata za kupa finale.
  • Биће

    08.05.2024 23:33
    боље
    Ево, са' ће, тек што није! А кад треба, код куће, да упишеш три бода и победиш тамо неку Чуку - цврц!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.