Bandović: Cilj da pobedimo sve utakmice do kraja sezone

Trener Vojvodine Božidar Bandović kaže da njegova ekipa mora da pobedi sve tri utakmice do kraja sezone, kako bi ostvarila svoj cilj.
Bandović: Cilj da pobedimo sve utakmice do kraja sezone
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" u nedelju dočekuju ekipu Napretka u 35. kolu Super lige Srbije.
 
"Ostale su još tri utakmice, ova sa Napretkom je veoma bitna. Igramo protiv ekipe koja je rasterećena, bez pritiska i koja će da se brani u niskom bloku. Ali, mi moramo da se vratimo onoj igri kojom smo dolazili do golova i pobeda, jer ova poslednja nije bila najbolja, posebno u prvom poluvremenu", rekao je Bandović. 
Navodi da je "u ovom trenutku, posle toliko utakmica, možda došlo do emotivnog pražnjenja".
 
"Verujem da su svi oni prethodni mečevi bili pravi pokazatelj. Po mom mišljenju, do kraja su nam potrebne sve tri pobede i to je naš cilj. Što se tiče igrača, svi su na okupu i svi su zdravi", rekao je Bandović.
Ulaz na utakmicu Vojvodina – Napredak je besplatan.
 
Meč počinje u 19.30h.
 
Direktan prenos je na kanalu Arena premium 2.
  • Jedini

    11.05.2024 07:34
    Cilj
    Je pobeda u Kupu. Da se najzad plasira Vojvodina direktno u Evropu i da gledamo jesen zimu u NS. Ako niste kadri pokupite se svi od uprave do trenera iz naše Vojvodine
  • Pezos

    10.05.2024 20:00
    Sve sama bruka i sramota….
  • ARMAGEDON

    10.05.2024 19:52
    GRESKA TRENERA
    Pogresna taktika, postavka igre, pogresna selekcija igraca, kakvo crno “emotivno pražnjenje”!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.