Rukometaši Vojvodine večeras protiv Metaloplastike, finalna borba za titulu

Rukometaši Vojvodine dočekaće danas Metaloplastiku, na početku finalne serije plej-ofa.

Voša se bori za 11. uzastopnu titulu državnog šampiona. Ligaški deo sezone novosadski tim je završio bez poraza, dok je polufinalu u dva susreta bio bolji od pančevačkog Dinama.

Trener Vojvodine Boris Rojević kaže da je njegov tim stigao do najvažnijeg dela sezone, a da su se okolnosti promenile od starta prvenstva.

Ukazuje na to da je iz tima otišlo četiri-pet igrača, kao i da ih je malo poremetio poraz u finalu Kupa.
 
"U prvenstvu još nismo izgubili. Dobili smo Dinamo u dve utakmice u polufinalu i sada nam predstoji finale sa izuzetnom ekipom Metaloplastike koju jako cenim. Moji momci odlično treniraju, baš dobro. Očekujem da daju svoj maksimum u ponedeljak. Daćemo sve od sebe da uspemo da u dve utakmice dođemo do titule, ali svakako da neće biti lako, posebno ne u Šapcu", poručuje Rojević.
 
Utakmica između Vojvodine i Metaloplastike igra se u Sportskom centru Slana bara, sa početkom u 19 časova, ulaz je slobodan, ali je potrebno da svaki gledalac ima ulaznicu koja će se deliti preko društvenih mreža kluba.
  • НС ДУНАВ

    20.05.2024 15:57
    "Играј Вошо растури их свеее...."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport