Nagrada za finale Kupa: Bandović u Vojvodini do leta 2026. godine

Trener Vojvodine Božidar Bandović potpisao je novi ugovor sa klubom koji važi do leta 2026. godine.
Nagrada za finale Kupa: Bandović u Vojvodini do leta 2026. godine
Foto: FK Vojvodina
Bandović je u Vojvodinu došao zimus umesto Ranka Popovića, a igrom i rezultatima "stare dame", te plasmanom u finale Kupa Srbije, pokazao je da zaslužuje da ostane na čelu projekta.
Trener Voše ne krije zadovoljstvo nakon potpisanog ugovora.
 
"Ovo je za mene veoma značajan dan. Želim da nastavim ono što smo započeli pre pet meseci. Mislim da smo pokazali dosta dobrih stvari i rezultatima i igrom. Presrećan sam što ostajem u Vojvodini, a što se tiče budućnosti, može i mora da bude samo bolje. Ovaj klub mora da ide samo napred. Imamo podlogu i dosta pozitivnih stvari na kojima ćemo nastaviti da gradimo da Voša bude onakva kakvu svi želimo da bude", rekao je Bandović.
Uz Božidara Bandovića, ugovor je obnovio i pomoćni trener Srđan Stojčevski.
 
"Uprava na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem sada može samo da poželi Božidaru Bandoviću i njegovom sturčnom štabu mnogo sreće i uspeha, već sutra u istorijskom finalu Kupa Srbije, koje može da obezbedi evropsku jesen na 'Karađorđu'", poručuju u Vojvodini.
  • 007

    21.05.2024 22:25
    Nagrada za finale kupa..
    Tražite igrače za onu katastrofalnu odbranu (Vojvodine), umesto trenera!!!
  • Voja

    20.05.2024 12:41
    Posle Loznice druga prica
    Trebalo je sacekati bruku u loznici da ne trcite pred rudu...
    Al dobro za dan dva ce biti druga prica sigurno
  • Vojvodinaši

    20.05.2024 11:31
    Isto
    Traže nagradu za višedecenijski mazohizam bez Titule i uporno dolaženje na stadion i bodrenje Vojvodine Al nama ne treba ugovor i pare već nam treba KUP da se mi u srednjim godinama i stariji setimo kako izgleda jesen i zima u Evropi a mlađim da to prvi put vide i oni ko i mi budu 50 60 il 70 godina uz Veliku Vojvodinu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport