Bandović: Doći ćemo opet do finala Kupa, zadovoljan kako smo se suprotstavili Zvezdi

Trener Vojvodine Božidar Bandović čestitao je svojim igračima na prikazanoj igri i velikoj borbi u finalu Kupa Srbije.
Bandović: Doći ćemo opet do finala Kupa, zadovoljan kako smo se suprotstavili Zvezdi
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" izgubili su u finalu od Crvene zvezde rezultatom 2:1, ali Bandović veruje da će Vojvodina opet doći do novog finala ako nastavi ovim putem.
"Čestitam svojim igračima na velikoj borbi do poslednjeg trenutka i čestitam Crvenoj zvezdi na osvojenom Kupu. Velika je stvar to što smo došli do finala i što smo bili u situaciji da se borimo za trofej. Mi smo imali nekoliko situacija u prvom poluvremenu kada smo mogli da reagujemo bolje u završnici, i zaslužili smo taj jedan gol. I Crvena zvezda je takođe bila veoma opasna u nekoliko situacija. Mogu da budem zadovoljan izdanjem svog tima i mislim da imamo sjajnu podlogu za budućnost. Sigurno da ćemo sledeće godine biti bolji i da ćemo se pojačati. Ako smo došli jednom do finala, ja verujem da ćemo doći ponovo. Hvala i navijačima na velikoj podršci, zbog njih smo se borili do poslednje sekunde, što je jedna vrlina ove ekipe na svim dosadašnjim utakmicama. Nastavićemo da treniramo i gajimo ovaj stil igre. Zadovoljan sam kako smo se suprotstavili Zvezdi koja ima kvalitetan tim", rekao je Bandović.
Aleksa Vukanović takođe smatra da je Vojvodina pokazala da raste i da će se sledeće sezone boriti za trofeje.
 
"Čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu. Bila je ovo utakmica koju smo morali da dobijemo, ali smo je nažalost izgubili. Napravili smo nekoliko grešaka iz kojih smo primili golove, uspeli smo da se vratimo, ali bilo je kasno. Videli smo da možemo da dođemo do finala, a to je velika stvar. Verujem da ćemo opet biti u situaciji da se borimo za ovaj trofej, već sledeće godine, ali da mi podignemo taj pehar i da ga odnesemo u Novi Sad", istakao je Vukanović.
  • Marko Grbavica

    22.05.2024 14:18
    Farbanje
    Koga vi farbate i zamajavate.Ulazak u finale kupa, borba za 5 mesto,Novi ugovor treneru.Zasto ste onda oterali Rastavca i Bataka.A hvalite Popovića i Bandovića koji nemaju rezultate.Kazi Zbiljiću koliko si para potrošio na tim za ove 2 godine...Nemoj vise majketi da nas omalovažavas i udarac na intiligenciju...Drži se ti samo Bandovića i njegovog stručnog štaba i naravno s.p Jovanovića....Sram vas sve bilo....
  • Pera

    22.05.2024 11:12
    Mi smo Vosa a Vi
    Borba za 4mesto u ovoj ligi
    I ulazak u finale kupa
    zar je to cilj Vose sramota
    Umesto da odeš oni ti daju novi ugovor za jadne rezultate
    To nema nigde
  • ARMAGEDON

    22.05.2024 09:09
    UPRAVA NAPOLJE
    Koliko propalih igrača crvene zvezde će još dovesti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport