Moreira raskinuo ugovor sa Vojvodinom

Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić potvrdio je da je klub sporazumno raskinuo ugovor sa vezistom Almamijem Moreirom.
Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić potvrdio je da je klub sporazumno raskinuo ugovor sa vezistom Almamijem Moreirom.

Iskusni 34-godišnji fudbaler u Vojvodinu je stigao prošle zime, ali prema svemu sudeći nije ispunio svoja očekivanja, pa je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa novosadskim klubom.

"Istina je da Moreira više nije član Vojvodine. Sporazumno smo raskinuli ugovor sa njim i klub mu želi sve najbolje u nastavku karijere", potvrdio je Pantelić za kapiten.rs.

Pod znakom pitanja je i kapiten Miroslav Vulićević, kojem je istekao ugovor.

"Vulićeviću je istekao ugovor, u pregovorima smo sa njim, nije isključeno ni da ostane u klubu, ali videćemo u narednim danima šta će se desiti. Što se tiče ostalih pojačanja, ove zime neće biti nekih radikalnih promena, već ćemo samo gledati da popunimo pojedine rupe u timu i pojačamo konkurenciju. Tu pre svega mislim na ofanzivni deo ekipe", zaključio je Pantelić.

Pojedini beogradski mediji preneli su informaciju da bi bivši kapiteni sa "Karađorđa" Gojko Kačar i Slobodan Medojević mogli da se vrate u svoj klub na šestomesečnu pozajmicu, ali je Pantelić demantovao takve mogućnosti.

"Kačar i Medojević su deca našeg kluba, ostavili su iza sebe neizbrisiv trag i svakako da bi bilo jako lepo da ponovo obuku dres Vojvodine, međutim u ovom trenutku je nerealno očekivati da ih vratimo iz Bundeslige. Jednostavno, u ovom trenutku smo jako daleko od toga", naglasio je Pantelić.

  • 04.12.2012 21:22
    zzz
    Sale jampi
  • NOVOSADJANIN

    04.12.2012 19:09
    ??za Saleta??
    Sale jesi li ti ucio pravopis?
  • sveta

    04.12.2012 18:44
    To je dobra odluka...
    Nije se uklopio u tim,a ipak bi trebalo dati sansu nekom od omladinaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.