Elezović potpisao za RK Vojvodina

RK Vojvodina doveo je u svoje redove iskusnog levog beka Uroša Elezovića (30) koji je u prvom delu prvenstva nastupao za Vrbas.

 

RK Vojvodina doveo je u svoje redove iskusnog levog beka Uroša Elezovića (30) koji je u prvom delu prvenstva nastupao za Vrbas.

Ugovor je potpisan do kraja juna. Time su Novosađani nagovestili da će u nastavku šampionata imati samo jedan cilj, a to je šampionska titula.

Elezović se inače tek nedavno vratio u srpski rukomet posle dosta godina i privremeno je obukao dres matičnog Vrbasa, a već na prvom meču je sa šest golova srušio Vojvodinu, što joj je bio prvi ovosezonski poraz koji je Partizan izbacio na čelo tabele. Pre povratka iz inostranstva, on je igrao za Šafhauzen, Koper, Pariz Senžermen, Trimo, Sintelon, Partizan, Vojvodinu i Vrbas.

Vojvodina je prvi deo prvestva završila na drugoj poziciji sa dva boda zaostatka za Partizanom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.