FK Vojvodina ostala bez sportskog direktora

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da je sportski direktor kluba Saša Drakulić podneo ostavku na tu funkciju.

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da je sportski direktor kluba Saša Drakulić podneo ostavku na tu funkciju.

"Saša Drakulić više nije sportski direktor Vojvodine. Posle remija sa moldavskim Šerifom, on je čelnicima kluba najavio svoju ostavku. Juče je obavio razgovor sa predsednikom kluba Balšom Butorovićem na kojem je i dogovoren sporazumni raskid ugovora", navodi se u saopštenju kluba.

Vojvodina se zahvalila Drakuliću na saradnji i poželela mu uspeha u daljem radu.

Predsednik kluba Balša Butorović u narednih nekoliko dana obaviće razgovore sa članovima Upravnog odbora oko angažovanja novog sportskog direktora.

  • Novonasađen

    25.08.2013 08:28
    "Stručnjaci" iz Crne Gore nam dođu kao usud!Šta bi mi bez njih,gde bi nam bio kraj ....!
  • gade mi se "čelnici" FKV

    25.08.2013 07:26
    mafija je to, a ne Vojvodina
    Otkud Kežman u FKV? Da nije možda to befel iz Bgd? Od strane Prvog Potpredsednika, onog što u svojoj stranci nema nijednog stručnjaka...
  • shpitz

    25.08.2013 05:36
    Pogledajte Srbiju
    ...a kao da je važno u čijim rukama je Vojvodina. Ceo srpski fudbal je u nečijim rukama, lova je ogromna, kriminala ima na izvoz. Pa ipak bilo je lepo biti na utakmicama protiv Burse i Šerifa jer je osećaj bio evropski! Momci su stvarno igrali fenomenalno, u svakom startu videla se želja da se napravi nešto. Novosađani su to stvarno nagradili prisustvom i fenomenalnim navijanjem. Nadam se da će Vojvodina proći dalje da mogu sa svojim klincem ponovo, najzad, da gledam fudbal i da me zabole uvo ko je čiji i ko koga optužuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport