FOTO: Učesnik sudara napao novinara

Jedan od učesnika saobraćajne nezgode u centru grada šutnuo je jutros novinara 021.rs dok je radio svoj posao i fotografisao saobraćajnu gužvu i mesto nezgode.

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 8 časova u centru grada, jutros su se stvorile gužve u ulici Jovana Subotića.

Nezgoda se dogodila na uglu Jovana Subotića i Masarikove ulice i u njoj su učestvovali crni pasat i beli fijat stilo.

U policiji su naveli da nije bilo povređenih, a da će dalja istraga utvrdili ko je izazvao udes.

Tokom uviđaja, jedan od učesnika saobraćajne nezgode koji se nalazio u fijatu, šutnuo je fotoreportera 021.rs dok je radio svoj posao i fotografisao saobraćajnu gužvu i mesto nezgode, a dalji napad sprečili su saobraćajni policajci i smirili napadača.

  • Питање

    27.01.2015 15:35
    Да ли је Богосављевић био видно обележен као новинар?
    Да ли је носио акредитацију и представио се као новинар?
  • ja

    27.01.2015 14:01
    Kako, zašto?
    Policajci su ga "samo" smirili? Alo bre, pa čovek je napadnut fizički. Tuži ga prijatelju, da ga zaboli mnogo više nego tebe.
  • sovra

    27.01.2015 13:48
    ne razumem policija je smirila vozaca fijata koji je sutnuo novinara pa zar nije trebalo da ga prvo izpendreci pa privede pa podnese krivicnu prijavu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti