FOTO: Podignuta rampa dok voz prolazi Detelinarom

Na pružnom prelazu na Detelinari danas posle 11 časova bila je podignuta rampa dok je prolazio teretni voz.
Na pružnom prelazu na Detelinari danas posle 11 časova bila je podignuta rampa dok je prolazio teretni voz.

Građani koji su bili u koloni su ovaj prizor fotografisali na Bulevaru Evrope, u neposrednoj blizini kasarne "Jugovićevo".

Ovo nije prvi put da se dešava da rampa na pružnim prelazima na Detelinari, kojih ima tri, bude podignuta.

Na ovom, ali i na pružnim prelazima koji razdvajaju Detelinaru i Novo naselje u poslednje vreme nisu zabeležene nezgode.

  • Zoki

    03.04.2015 07:23
    Kao i svuda, i ovde ima onih dokonih, koji nadju momenat koji njima odgovara i samo kritikuju. Ako su već hteli da komentarisu ovaj slučaj sa prolaskom voza kroz p.prelaz sa podignutim branicima, trebalo je da slikaju ili snimaju od početka. Znači dolazak voza do p. prelaza, zaustavljanja ispred istog, obezbeđenja istog od strane žel. radnika, koji po zaustavljanju drumskih vozila daje sig. znak m.vođi da može nastaviti dalju vožnju, i dok lokomotiva ne pređe p. prelaz sa najvećom opreznošću, voz ne ubrzava. Ovo je postupak po saobracajnom pravilniku, koji je usklađen sa zakonom o saobraćaju, za neupućene. Ovde je koliko ja znam Vmax=20km/h za vozove, tako da zaustavljanje nije problem. A kao sto neko reče, neki bi opet mogli na polaganje vozačkog ispita, očigledno im "andrein krst", "stop","ograničenje brzine",... ne znaci nista.
    I koliko znam taj prelaz nije u kvaru, ili kako neko reče bez struje, nego je problem što železnica nema dovoljno radnika, pa nema ko da posedne prelaz.
    P.S.
    Znam za priče da je železnica gubitaš, višak radnika,..., ali nije baš tako, nema dovoljno radnika, ima puno neradnika koji i ne znaju da rade na železnici, znaju samo da su u nekoj fotelji.

    Pozz za sve
  • N.N.

    02.04.2015 19:18
    Vi koji na sve imate primedbu bi trebali da ponovo polazete vozacki ispit!Zasto?Kakvo znacenje ima Andrein krst ispred rampe?Ako uopst znate za taj znak!Sta bi ste uradili kod raskrsnice u kojoj nema struje i nerade semafori?Stajali bi pred semaforom dok nedodje struja?Oni vozaci koji znaju propis znace sta treba uraditi pred prelazpom kada je rampa neispravna!!!
  • MN

    02.04.2015 06:22
    Ovo je strašno, deca koja sa Sajlova idu u školu i iz škole prelaze prugu i idu na stanicu koja je odmah pored pruge, vozači voze nenormalno, imam priliku da svaki dan vodim dete kući i prelazim na obeleženo mesto, međutim vozači se ponašaju bahato niko neće da stane, drugo dete ide samo kući i svaki dan se bojim kada prelazi ulicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti