Novosađanka osvojila traktor na Sajmu poljoprivrede

Marija Andrić iz Novog Sada najsrećniji je posetilac 82. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.
Marija Andrić iz Novog Sada najsrećniji je posetilac 82. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Ona je dobitnik glavne premije u nagradnoj igri Novosadskog sajma - traktora "Belarus 320" koji je dar Kompanije Agropanonka MTZ Finke iz Novog Sada.

U toj nagradnoj igri koji učestvovali su svi posetioci ovogodišnjeg Sajma poljoprivrede sa kupljenim ulaznicama, koji su te ulaznice popunili i ubacili u kutije za nagradnu igru.

Petogošnji Danilo iz sela Kruščica kod Bele crkve, koji je slučajno odabran da iz kutija izvuče ime dobitnika traktora, između nekoliko desetina hiljada ulaznica izvukao je onu sa imenom Marije Andrić.

Interesantno je da dobitnica nagrade kao promoterka radi na poljoprivrednom sajmu i to na štandu Banke Inteza koji je samo nekoliko desetina metara udaljen od mesta na kom je obavljeno izvlačenje imena dobitnika nagrada.

  • Sofija

    23.05.2018 14:46
    Novosadski sajam
    Mome su mužu na ulazu dali kartu ne važeću ,a promotorki dali njegovu kupljenu, on nije odmah provjeravao a kada je ubacivao vidio je,to je prevara,
  • Sofija

    23.05.2018 14:39
    Prevara
    Moj muž je platio kartu a vraćena mu je na ulazu ,karta koja nije plaćena i nije nagradna,a s njim je ušla žena koja radi na sajmu.Ona je dobila njegovu kartu a on njezinu, možda je baš to ta zamjena karata,On nije gledao kada mu je vraćena.
  • @gradjanin

    15.05.2015 06:39
    ...
    ne mora da znaci, moja snajka radi na jednom standu isto kao promoterka, pa nisu dobili propusnice, nego redovne ulaznice, tako da je moguce ovo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti