Besplatni časovi ruskog za osnovce

Uz podršku Fonda "Ruski svet" u Ruskom centru u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" organizuju se časovi ruskog za učenike osnovnih škola.

Uz podršku Fonda "Ruski svet" u Ruskom centru u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" organizuju se časovi ruskog za učenike osnovnih škola.

U toku je upis, a svi koji žele da se prijave mogu to da učine na broj telefona 065/353-42-75 ili na mejl Ruskog centra i fejsbuk stranice.

Časovi su besplatni.

  • G

    17.10.2015 15:55
    @/ - nisam siguran kako sam doveo u pitanje poznavanje jezika osoba ruske nacionalnosti koje poznajete, niti kakve to veze ima sa ovim? Pretpostaviću da niste mentalno poremećeno lice koje smatra da ako neko uči ruski jezik to znači da mu je zabranjeno da uči neki drugi, a vi izvinite ako grešim.
  • G

    17.10.2015 15:53
    drugi put protiv cenzure
    @LOL - vidite, vaš je problem što mislite da te jezike poredim poput prethodnog komentatora kojem je učenje nekog jezika vredno samo ako je "svetski".
    Ruski jezik poštovani gospodine je jedan od zvaničnih jezika komunikacije u UN, uz engleski, francuski, španski, kineski i arapski. Dodatno, ne postoji ograničenje, kako intelektualno tako ni zakonsko da učite više od jednog jezika, odnosno ne postoji zakonska zabrana ili smrtna kazna za lice koje uči na primer i engleski i ruski jezik.
    Kao što stoji u članku, časovi ruskog jezika su po želji a ne moranje - niko vas ne tera da svoje dete upišete na časove ako to ne želite. A stara izreka kaže, latinski kad govoriš sa Bogom, engleski kad govoriš sa umetnicima a ruski kad govoriš sa prijateljima.
  • /

    17.10.2015 14:22
    /
    G
    svaki rus kojeg poznajem zna engleski i ateista je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.