Komunalna policija od kraja septembra

Prvi komunalni policajci na ulicama Novog Sada pojaviće se krajem septembra, a u zavisnosti od toga koliko od dvadeset kandidata položi završne ispite, zavisiće i broj njih koji će, zajedno sa 23 već obučena policajca, početi odmah da rade.

Prvi komunalni policajci na ulicama Novog Sada pojaviće se krajem septembra, a u zavisnosti od toga koliko od dvadeset kandidata položi završne ispite, zavisiće i broj njih koji će, zajedno sa 23 već obučena policajca, početi odmah da rade. Ukupno je predviđeno da bude zaposleno 60 komunalnih policajaca na teritoriji grada.

Glavni inspektor Željko Radulović kaže za "Novosti" da će Skupština grada na sednici 24. septembra usvojiti izmene svih propisa koji su potrebni za početak rada i nadležnosti Komunalne policije.

Grad je nabavio bicikle, skutere i automobile za komunalnu policiju, a u toku je tender za uniforme, koje se sastoje od crnog kačketa ili beretke i tamno zelene jakne, pantalona i suknje.

  • Anonimus

    12.11.2010 14:12
    najebali ste
    samo probajte da maltretirate gladan narod!!!!!!!!!!!
  • DACHA

    04.11.2010 22:57
    NA KOJI BROJ MOGU DA IM SE OBRATIM ? IMAM ZADATAK ZA NJIH .
  • DACHA

    04.11.2010 22:56
    PA ONI SE VOZAJU MESECIMA A TEK SADA POČINJU DA RADE . I GDE JE BIO TAJ KONKURS NIKAD ČUO ZA NJEGA ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti