Žandarm koji je oborio Ginisov rekord sa 5.820 zgibova svečano dočekan

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Svečanoj sali Gradske kuće poručnika novosadske žandarmerije Vinka Trivunovića koji je oborio Ginisov svetski rekord.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Svečanoj sali Gradske kuće poručnika novosadske žandarmerije Vinka Trivunovića koji je oborio Ginisov svetski rekord.

On je za 24 sata uradio 5.820 zgibova, što je za 20 više od dosadašnjeg rekorda.

Poručnik Vinko Trivunović se zahvalio Gradu  na podršci i na tome što mu je omogućeno da lakše ostvari svoj san. "Iza ovog poduhvata je stajala cela moja jedinica Ministartva unutrašnjih poslova, a uz bezrezervnu podršku porodice i prijatelja, potrudio sam se da pružim svoj maksimum i da osvetlam obraz svakom pripadniku Žandarmerije i radniku MUP-a. Hteo bih da poručim građanima Novog Sada i cele Srbije da se mogu osećati sigurno i bezbedno, jer imaju ovakve jedinice kao što je Žandarmerija", istakao je Vinko Trivunović i dodao da je bilo neophodno uložiti ogroman fizički i psihički napor, tri godine intenzivnog treniranja i promene u stilu života kako bi se oborio Ginisov rekord u zgibovima.

"Grad Novi Sad je tehnički i logistički pomogao pripremu poručnika Trivunovića za obaranje ovog rekorda, odnosno olakšao mu da ima što bolje uslove da predstavi, prvenstveno sebe, kao i našu Policiju, Žandarmeriju i državu. Nadam se da će Žandarmerija i dalje biti angažovana na očuvanju mira i stabilnosti u našem gradu i celoj zemlji, kao i da će nastaviti da vodi računa o zaštiti državnih interesa", rekao je gradonačelnik.

  • cinik01

    24.10.2015 23:06
    Vidi ti njega, bolji od ministra.
  • 23.10.2015 15:29
    Predizborasi
    Porucnik! Pa docekan zbog uspeha postavljanja Ginisovog svetskog rekorda u zgibovima? Zar on i jedinica u kojoj radi i ljudi slicni njemu koji svaki dan stavljaju glavu u torbu za bezbednost svih nas nisu zasluzili drugaciji tretman? Ocajna vremena zahtevaju ocajnicke mere, pa tako i ova predizborna kampanja.
  • Dragana

    22.10.2015 05:45
    Bravo! Svaka čast našem žandarmu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti