FOTO: Najveći salon Forma Ideale u Novom Sadu

Novosađani od subote, 7. novembra imaju šansu da u potpuno novom, najvećem do sada salonu nameštaja Forma Ideale opreme svoj dom po akcijskim cenama.
Novosađani od subote, 7. novembra imaju šansu da u potpuno novom, najvećem do sada salonu nameštaja Forma Ideale opreme svoj dom po akcijskim cenama.

Proizvođač iz Kragujevca, koji ove godine slavi 20. rođendan, proširio je svoj asortiman i ponudio ga u više od 5.000 kvadratnih metara prostora na spratu bivšeg tržnog centra Merkur, Rumenačka 150.

Novootvoreni salon izlaže i nudi više od 1.500 potpuno novih artikala, proizvedenih po najsavremenijim standardima u Srbiji, kao i u svetu, a zainteresovanost kupje velika, kaže zamenik direktora marketinga Forma Ideale Aleksandar Ružesković. Naime, kako kaže, ovaj objekat rezultat je odličnog poslovanja u Novom Sadu, zbog čega je lokacija u Rumenačkoj po obimu pretekla onu u Beogradu sa oko 4.000 kvadrata.

"Trudićemo se da budemo dobri snabdevači nameštajem, kao i do sada. Kod nas svako može da opremi stan od 20, ali i kuću od 300 kvadrata, s obzirom na to da smo proširili ponudu i prilagodili je svim potrebama kupaca", kaže Ružesković.

Prostrani garderoberi i komode, kvalitetni kreveti i dušeci, kancelarijska oprema i kuhinjski asortiman - sve po akcijskim cenama, dostupni su Novosađanima svakog radnog dana od 9 do 21h, kao i nedeljom od 10 do 21h.

Lideri u proizvodnji nameštaja u Srbiji i regionu ističu da akcijski popusti od 20 odsto nisu slučajni i prate proslavu bitne godišnjice poslovanja nekada male, kućne radionice Forma Ideale. Nameštaj potpuno istog, visokog kvaliteta distribuira se i koristi u Srbiji i zemljama Evropske unije, ali odnedavno i na tržištu Afrike i Južne Amerike.

Godišnje, Forma Ideale proizvede i proda više od dva miliona komada savremene opreme za domove, što je jasan pokazatelj uticaja i ozbiljnog poslovanja ove firme. U objektu u Novom Sadu, Forma Ideale nudi i malu pogodnost za kupce kojima mališani prave društvo. Ona se ogleda u prostoru namenjenom igri i odmaranju nakon ili u toku razgledanja bogate ponude kako proizvođača, tako i partnera ovoj firmi, navodi Ružesković.

"Ne bismo mogli da popunimo ovaj ogroman prostor bez pomoći partnerskih kompanija, koji svojim proizvodima samo olakšavaju našu dužnost da pomognemo građanima u opremanju domova", priznaje on i nada se da će svi posetioci osetiti komfor prijatnog, porodičnog ambijenta na spratu TC "Merkur".

Ukoliko sada posetite novi salon, uverićete se u moć akcijskih cena i uštede od 20 odsto, ali se popusti očekuju i u narednom periodu.

Inače, na Salonu nameštaja koji se od 10. do 15. novembra održava u Beogradu, štand generalnog sponzora - Forma Ideale prostore se na čak 600 kvadrata izložbeno-prodajnog prostora u Hali 2.

  • 09.11.2015 08:11
    Dobra lokacija i dobro iskorišćen prostor. Samo da i cene budu dobre (za kupce).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti