Radnik GSP-a pronašao i vlasnici vratio novčanik pun para i zlata

Radnik obezbeđenja JGSP "Novi Sad" Neobojša Jovanović pronašao je u autobusu novčanik pun novca i zlatnog prstenja i vratio ga vlasnici.

Jovanović je prilikom redovnog pregleda autobusa pronašao novčanik u kome je bilo 12.000 dinara, 100 evra i tri vredna zlatna prstena.

Nebojša kaže da u novčaniku nije bilo ličnih dokumenata, već samo neke uplatnice na osnovu kojih su uspeli da dođu do sestre putnice koja je bila veoma nepoverljiva.

"Ona nije znala da joj je sestra izgubila novčanik pa je prvo pomislila da je neka neslana šala. Ipak, uzela je kontakt telefon dispečara, a nakon nekoliko minuta javila se vlasnica, dvadesetogodišnja studentkinja dramaturgije i ubrzo došla po svoje stvari", kaže Nebojša.

Njegove kolege kažu da im je devojka nudila novac u znak zahvalnosti, ali da su oni to odbili i da će kao i do sada sve što pronađu u svojim vozilima vraćati vlasnicima.

Autor: Blic

Foto: Zlatko Čonkaš

  • OTAC

    02.02.2016 14:23
    hvala
    Radi se o mojoj cerki.
    Prstenje je od majke i porodično je nasledje. Skinula je prstenje zato što je slikar(student) i smetalo joj je pri radu. Nije "odradjeno" :)!
    Ovaj čovek i ova priča mi vraća veru u to da još uvek negde postoje dobri ljudi. Hvala !
  • Tvrdjava

    02.02.2016 13:06
    Bravo majstore.
  • Novosađanin

    02.02.2016 12:22
    Bravo
    Naravno, svako pomisli da Jovanović bas i nije normala. Kako bi, da on nadje taj novcanik, pare zadrzao.. Da , to sam i ja pomislio... ok! Ali sa druge strane, kako mozete znati da taj novac osobi koja ga je izgubila nije potrebniji... I uvek bi trebalo da prevagne to da se novac vrati...to je tudje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti