Zbog toplog vremena kraj zimske sezone na Štrandu

Zbog toplog vremena danas se završava zimska sezona na Štrandu.

"I pored nešto kraće sezone u odnosu na prošlu godinu, poseta klizalištu premašila je sva naša očekivanja. Ulaznice drugu godinu uzastopno nismo naplaćivali, a broj iznajmljenih pari klizaljki iznosi preko 11.500. To praktično znači da je za četrdesetak dana u čarima klizanja uživalo između 20.000 i 30.000 Novosađana", navode iz Gradskog zelenila.

Tokom nešto kraće zimske sezone, "Zelenilo" je organizovalo humanitarne maskenbale za mališane iz Svratišta za decu s ulice, a uz podršku gradonačelnika Miloša Vučevića i nekoliko sponzora prikupljena je značajna novčana pomoć za bivšu rukometnu reprezentativku Jugoslavije Nadu Šljukić i njenog sina Miodraga.

Kroz školu klizanja prošlo je tridesetak mališana.

Od srede, 3. februara, Štrand će za posetioce biti otvoren od 8 do 20 časova.

"Zelenilo" podseća zakupce kabina da do 29. februara na glavnoj blagajni Štranda svakog radnog dana od 10 do 18 časa mogu da obnove ugovore za ovu godinu.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti