Sednica Skupštine grada prekinuta zbog "uljeza"

Neobičan događaj desio se danas tokom sednice Skupštine grada Novog Sada.

Naime, zasedanje je bilo prekinuto na 15 minuta nakon što je odbornica SPO Branka Bežanov zatražila da se utvrdi da li se u sali nalaze i osobe koji nemaju pravo na to.

Ona je za govornicom izjavila da je u salu ušao "bivši novinar Tomislav Lovreković, koji sada piše za neki portal koji vodi Goran Davidović Firer" (n.a. osuđeni vođa zabranjene neonacističke organizacije Nacionali stroj). Bežanov je tražila da skupštinske službe utvrde ko se nalazi u sali i da li među njima ima onih koji nemaju dozvole ili akreditacije za boravak na sednici. Inače, ona je protiv Lovrekovića ranije podnela prijavu zbog seksističkih izjava koje je objavljivao na Fejsbuku.

Nakon što je sednica prekinuta, služba obezbeđenja i drugi zaposleni su pokušali da pronađu Lovrekovića koji se mirno udaljio iz sale i potom zgrade Skupštine grada. Kako je posle 15 minuta utvrđeno da su u Skupštini samo odbornici, zaposleni u upravi i akreditovani novinari, sednica je nastavljena.

Autor: 021.rs

  • Kome služite?

    12.02.2016 07:12
    Viđe demokratije. A o donošenju novih nameta Informatike niste pitali građane koji su vas kao birali? Samo Partiju odanu zapadnim interesima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti