Decenija Fakulteta za pravne i poslovne studije "dr Lazar Vrkatić"

Svečanom akademijom u Srpskom narodnom pozorištu, Fakultet za pravne i poslovne studije "dr Lazar Vrkatić" obeležio je desetogodišnjicu rada.

Ovaj fakultet je inače prva akreditovana privatna visoka škola akademskih studija u Srbiji.

- Nakon uspešne decenije, želja nam je da rezultate svog rada i u budućnosti vidimo u uspešnim mladim ljudima, koji će posle završenih studija imati šansu da stečeno znanje koriste na najbolji mogući način - rekla je dekanica Mirjana Franceško.

Tokom prethodnih deset godina rada, 2.869 studenta je steklo diplome na osnovnim i master studijama, a njih 250 je stipendirano. Na postoje osnovne i master studije za obrazovne profile: pravo, engleski jezik, bezbednost i kriminalistika, poslovna psihologija, psihoterapija i poslovna ekonomija.

Autor: 021.rs

  • PoslovniPsiholog

    09.06.2016 01:03
    NijeBajka
    studirao sam psihologiju i bio jako zadovoljan svim ,predavanja su se odrzavala,i vezbe, imali smo priliku da cujemo gostujuca predavanja i posete.Na prvoj godini smo vec imali poveci problem sa jednim profesorom koji je maltretirao koleginice pricajuci masne viceve i gledajuci u njihove da prostite grudi i aludirajuci na polne organe za svaku glupost. To je valjda neku ludak koji je umislio da je Frojd ili wtf!! Davao je ochaj ocene, ako si riba sa dobrim telom onda je to prolazilo, a mi...posto nemamo grudi koje mu se dopadaju nismo bas bili srecnici.Posle nas je ubijao sa nekom statistikom i postavljao nevidjene uslove a na predavanjima je pricao sta se njemu pricalo nista sto je vezano za predmet.Na kraju, to je jedina gorka uspomena.Mislim da kvari prosek celog smera i nemam pojma sta jos tamo radi,mi nismo imali prava glasa dok smo studirali ali evo javnost treba da zna na koji god nacin.
  • Lovac Luka

    13.02.2016 18:04
    uspeh ili .. ...
    Ovo znaci da je prosecno oko 300 studenata godisnje zavrsavalo fakultet ili po smeru oko 50-tak.Veoma uspesan fakultet ali bilo bi interesantno/cisto za javnost/objaviti broj koji nije uspeo da zavrsi.U najmanju ruku bar koliko njih je obnavljalo godinu.Zakljucak bi mogli doneti posle objavljivanja ovakvih podataka i videti da li se radi o velikom uspehu fakulteta,vrlo uspesnim studentima ili .........
  • Relja

    12.02.2016 14:30
    Fakultet!!!!
    Sve se danas zove fakultet!
    Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti