Teraju radnike javnih preduzeća da skupljaju sigurne glasove za Bokana

Radnici Vodovoda, Čistoće i Urbanizma gde upravlja pokret "Dinara-Drina-Dunav" tvrde da ih rukovodstvo prisiljava da skupljaju sigurne glasove ako žele da sačuvaju radno mesto, pri čemu su obećane i novčane nagrade onima koji obezbede najviše glasova.

Kako tvrde, pretnje otkazom su posebno aktuelne, jer je novosadska vlast donela plan o maksimalnom broju radnika, kojim je predviđeno otpuštanje stotina radnika u javnom sektoru. Tako je u Vodovodu višak 56 ljudi, a nešto manje i u Čistoći.

Lider pokreta "Dinara-Drina-Dunav" Tomislav Bokan potvrdio je u izjavi za Blic da se sigurni glasovi prikupljaju, ali negira da teraju zaposlene da to rade.

- Nije važno da li ljudi koji skupljaju glasove rade u Vodovodu, Urbanizmu ili Elektrovojvodini. Glasove skupljaju naši članovi, simpatizeri i aktivisti i svi to rade dobrovoljno - tvrdi Bokan, dodajući da nema nikakvih novčanih nagrada za one koji donesu najviše sigurnih glasova.

Podsetimo da se Bokanu sudi pred novosadskim sudom za kupovinu glasova na izborima 2012. godine. Deo optuženih je sa tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice, dok lider 3D krivicu negira. 

Autor: Blic, 021.rs

  • Cojek

    29.02.2016 18:12
    Imam više škole od tebe i od tvoja tri kolena unazad da svi saberete sve velike odmore
  • Ja pa ja

    29.02.2016 17:36
    Vidiš Čojek, znam Bokana i to mnooooooogo dobro ga znam, al' ne po dobru. Zato i mogu da ga pljujem!
  • Za Cojeka

    29.02.2016 13:21
    @Cojek
    Cenim da ste vi ekspert za zakucavanje eksera u krompir...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti