FOTO: Huligani isprevrtali toalete kod Spomenika žrtavama racije

Nepoznate osobe nočas su pobacali dva pokretna toaleta na Keju žrtava racije.

Oba pokretna toaleta su bačena neposredno na stepenište koje je deo Spomenika žrtvama racije.

Prema njihovom izgledu može se zaključiti da su možda i više od jedanput bačeni, jer su ulubljeni na više mesta.

Inače, huligani su se baš potrudili da unište pokretne toalete, jer su pomereni više desetina metara od mesta na kome su stajali na Keju.

Foto: Arhiv 021.rs

Ovi pokretni toaleti su postavljeni na pored šetališta zbog velikog broja šetača, posebno kada je lepo vreme, kao i mladih koji se noću okupljaju u blizini.

Podsetimo da su urbani mobilijar, u šta spadaju klupe, kante, toaleti i slično, kao i dečija igrališta i druga javna imovina svakodnevno na meti huligana i da gradske službe, kao i privatne firme koje brinu o objektima na javnoj površini često ne uspevaju da nadoknade štetu koja se svakodnevno pravi.

Autor: 021.rs

  • VP

    01.03.2016 09:47
    A da nije vetar?
    A da nije vetar u pitanju? Da li je neko video da su to uradile osobe ili je reporteru ostavljeno masti na volju da donosi zakljucke, bez mnogo smisla? Ukoliko je nekome vise verovatno da neko pomera toalete pune fekalija ili da ih je vetar pomerio, postujem, ali stvarno nema smisla.
  • abc

    29.02.2016 19:26
    Prvo, ukinuti komunalnu policiju jer ničemu ne služi. Drugo, povećati broj redovne policije i vratiti pozornike. Treće, što de tiče javnih WC-a, skloniti ove kante i napraviti što više pravih, zidanih javnih WC-a (i da pri tom ne budu zaključani vazda, kao recimo onaj kod Žeželjevog mosta - ili je bar bio ranije uvek zaključan).
  • Milan

    29.02.2016 16:24
    Odavno smo mi zreli za policiski cas . No kakvi su nam cuvari reda ni on nebi dugo trajao . Da li u gradu jos uvek radi komunalna policija !? Imamo li uopste policajce pozornike ili se policija svela samo na saobracajnu pa love one koji nisu vezali pojas i upalili svetla . Kazu da imamo , pa gde su ! Sta rade , kuda se krecu ? Dajte nam konacno odgovore na ova pitanja ! Zasto se vec godinama tolerise grupicama idijota da unistavaju i terorisu grad . Ili radite posao za koji ste placeni ili se nosite u .........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.