ProCredit banka otvorila ekspozituru sa Zonom 24/7 u Novom Sadu

Nova ekspozitura ProCredit banke otvorena je u Ulici Modene i sadrži Zonu 24/7 za samouslužno bankarstvo, u okviru koje će klijenti moći da koriste bankarske usluge u bilo koje doba dana ili noći.
Koncept samouslužnih Zona 24/7 je jedinstvena usluga koju je ProCredit banka uvela na srpsko tržište, čime je transformisala celokupnu mrežu svojih ekspozitura. 
 
Zone su posebni delovi ekspozitura opremljeni najsavremenijom generacijom bankomata, sefova i terminala i omogućavaju klijentima banke da obave preko 90 odsto svakodnevnih bankarskih transakcija, mnogo brže i povoljnije. 
 
 
Veoma je važno da Zone 24/7 omogućavaju transakcije i van radnog vremena banke, bez čekanja u redu, a za korišćenje je dovoljna samo platna kartica. Posebna pogodnost za pravna lica jeste uplata pazara putem bankomata za uplatu novca ili depozitnog sefa, kada god to njima odgovara, dok se za fizička lica izdvajaju bankomati za uplate i isplate, ne samo dinara, već i eura. 
 
- Kao nemačka banka koja prati savremene bankarske trendove, želeli smo da nemačko moderno bankarstvo i njihovu dobru poslovnu praksu prenesemo i u Srbiju. Osluškujući potrebe naših klijenata i uvažavajući njihovo dragoceno vreme koje treba da provode sa svojim porodicama ili vodeći svoj biznis, a ne u redovima banaka, odlučili smo da uvedemo Zone 24/7 i na ovaj način budemo prva non-stop banka u Srbiji, klijentima na usluzi. Uspeli smo da, za samo godinu dana, ovaj projekat implementiramo u 42 ekspoziture, u svim gradovima gde naša banka posluje. Činjenica da se u ovom trenutku, nakon svega 9 meseci od početka projekta, oko 50 odsto naših gotovinskih transakcija već obavlja u okviru Zone 24/7,  govori da su klijenti  prepoznali benefite i da smo odgovorili na njihove potrebe - izjavila je Mirjana Mitrović, šefica odeljenja za bankarske usluge i marketing ProCredit banke. 
 
Ukupna investicija u ovaj projekat iznosi 3,5 miliona evra, a najnovija ekspozitura koja je priključena celokupnoj mreži nalazi se u najužem centru Novog Sada, u ulici Modene broj 1.
 
Svečano otvaranje je organizovano u samoj ekspozituri zajedno sa klijentima i predstavnicima banke uz koktel i novosadski bend Frajle.
 
Reklamni tekst

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti