Liga samostalno na izbore i bez koalicije sa SNS, SPS, JS, SRS, DSS...

Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine doneo je sinoć odluku o zabrani koalicija sa Srpskom naprednom strankom, Socijalističkom partijom Srbije, Jedinstvenom Srbijom, Demokratskom strankom Srbije, Dverima, Srpskom radikalnom strankom i drugim centralističkim i partijama desnice.

Kako se navodi u saopštenju LSV-a, doneta je i odluka da se uđe u pregovore za formiranje koalicije na republičkom nivou i ovlastili Predsedništvo LSV da te pregovore vodi.

Glavni odbor Lige je odlučio da ova stranka na predstojećim pokrajinskim izborima nastupi samostalno. Kako 021.rs saznaje, odluka o nastupu na lokalnim izborima nije zacrtana i ostavljeno je svakom lokalnom odboru da samostalno odluči, ali je načelno zauzet stav da Liga u Novom Sadu i drugim većim mestima može da pregovara o mogućim koalicijama.

Inače, pre sednice, šef Izbornog štaba Lige za Novi Sad Robert Kolar izjavio je da će ta stranka na pokrajinske i lokalne izbore u Novom Sadu izaći samostalno, a da postoji mogućnost da na republičke izbore izađe u koaliciji sa LDP-om i SDS-om.

Autor: 021.rs

  • Vojvodina Država

    04.03.2016 00:34
    Tako je!
    Bravo , glasam ili za LSV ili za VP. treceg nema
  • Nena

    03.03.2016 21:00
    E, bas ce im nauditi, samo da ih posle ne mole za neku drvenu stolicicu u cosku
  • Bata Kole

    03.03.2016 14:19
    Koalicija LSV-3D-SPO (u tragovima) u najavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti