Predstava "Velika zbrka" u amfiteatru Spensa

Kreativni studio "Čarolija" izvešće dečju predstavu "Velika zbrka" u subotu, 19. marta, u amfiteatru Spensa.
Glumci će se mjuziklom predstaviti na 26. Novosadskom proleću, koje se održava od 15. do 19. marta na Spensu
 
Mališani će imati priliku da se suoče sa stvarnim svetom i svetom bajki. Oni će glavnim junacima, koji su zalutali u stvarni svet pomoći da se vrate u bajku, a da bi to uspeli, moraće da pređu brojne prepreke na tom putu, od kojih je najveća veštica Greta.
 
 
Kako bi stvorili bolju atmosferu, iz kreativnog studija "Čarolija" su se odlučili da predstavu odigraju u amfiteatru, u kojem im se može pridružiti 200 gledalaca. Međutim, posetioci će moći i da probaju slatkiše i slaniše iz Grismelove radionice, različite vrste meda iz Medne ravnice, kolače Maestra Nikole, kao i džemove "Poljubac prirode". Nakon zaslađivanja, prisutni će imati priliku da se osveže pićima koje će pripremiti Minakva.
 
Predstava će početi u 11 časova, a ulaz je besplatan.
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti