FOTO: Srušen bilbord sa likom Šešelja, radikali protestuju

Srpska radikalna stranka najoštrije je osudila nove rušenje bilborda sa likom lidera ove stranke Vojislavom Šešeljom na Rumenačkom putu.

Oni su naveli da je bilbord srušio SNS u paničnom strahu zbog rasta popularnosti SRS-a i dodali da će svim raspoloživim sredstvima braniti svaki zakupljeni reklamni prostor na teritoriji Novog Sada.

Podsetimo da ovo nije prvo rušenje bilborda i da su iz Gradske inspekcije pre nekoliko dana saopštili da se uklanjaju svi nelegalno postavljeni bilbordi.

Autor: 021.rs, foto: SRS

  • Pavao

    18.03.2016 12:48
    Inat
    Sećam se člana gradskog Veća Vladimira Stojkovića, sećam ga se još dok je lepio plakate sa Šešeljevim likom po Novom Sadu. E sada kad on iste ruši i skida, ja ću u inat da glasam za Voju...
  • srbin

    18.03.2016 08:46
    To je BEDNIK a ne pobednik
  • posmatrač

    17.03.2016 15:05
    Imate jos jedan u Rackog i jedan kod Barutane ... smete li Bokanove da rusite?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti