Letnji kamp stranih jezika za decu i omladinu ove godine na Testeri

Letnji kamp stranih jezika, namenjen deci uzrasta od 10 do 13 i od 14 do 17 godina, održaće se od 30. jula do 21. avgusta na Testeri.
Organizator prvog letnjeg kampa ovog tipa u Srbiji je švajcarska kompanija "Frilingue", koja uspešno organizuje edukativne kurseve za tinejdžere u Švajcarskoj već osam godina. Sada, nakon dovoljno stečenog iskustva, njeni predstavnici u Srbiji odlučili su da povoljnu i interesantnu ponudu predstave i u Vojvodini, u odmaralištu Testera, u čistoj prirodi 25 kilometara od Novog Sada. 
 
Deca koja budu pohađala jedan od ponuđenih kurseva stranog jezika - engleski, francuski ili nemački, imaće direktnu komunikaciju sa stranim, školovanim i iskusnim predavačima, a generalni menadžer "Frilingue" u Srbiji Marko Nikolić kaže za 021 da može da garantuje napredak u govoru odabranog jezika.
 
"Nakon mnogo godina usavršavanja i rada sa decom u inostanstvu i širom Evrope, odlučili smo da roditeljima i deci u Srbiji ponudimo naše edukativne, ali i zabavne sadržaje. Testera je savršena, ne toliko ekskluzivna lokacija, koja garantuje udobnost i kvalitetno provedeno vreme tokom nedeljnog ili višenedeljnog trajanja kursa. Nakon jednonedeljnog druženja sa nama, mališani dobijaju diplomu kao nagradu i dokaz da su stekli određeno vredno znanje stranog jezika, a ukoliko ostanu sa nama duže, steći će još bolje znanje i sigurno se ponovo odlučiti da nastave učenje jezika i steknu još lepih uspomena", kaže Nikolić. 
 
 
Kako naglašava, kamp je podržala Turistička organizacija Vojvodine, što garantuje kvalitetnu uslugu.
 
Decu očekuje 20 školskih časova nedeljno na odabranom jeziku, koje drže strani predavači u toku prepodneva. U grupi boravi 6-8 polaznika, koji dobijaju kompletan materijal za učenje, kao i zagarantovanu medicinsku negu, nadzor i osiguranje od nezgoda. Omogućen je pun pansion sa popodnevnim i večernjim aktivnostima koje deca sama biraju, a realizuju s nastavnicima i kamp-liderima.
 
"Tokom dana mi se aktivno družimo sa decom, idemo sa njima na izlete, pravimo logorsku vatru, organizujemo sportske turnire ili karaoke večeri. Ukoliko se ne provodimo na ovaj način, imamo kreativne radionice, pozorišta, kvizove, a radimo na organizovanju rafting tura i obilaženja Fruške gore, predela u kojem će deca sigurno uživati", kaže Nikolić za naš portal.
 
 
 
Za decu je obezbeđen svakodnevni prevoz do kampa, bez obzira na to da li će prenoćiti ili ostaju na dnevnoj varijanti. "Daycamp" ili dnevna varijanta podrazumeva prisustvovanje časovima od ponedeljka do petka, uz doručak i ručak, a namenjen je deci iz Novog Sada i okoline po ceni od 150 evra na sedmičnom nivou. 
 
Oni koji se prijave sada za varijantu sa noćenjem i punim pansionom mogu da prođu jeftinije tako da je trenutno 220 evra za nedeljni boravak, 420 evra za dvonedeljni i 600 evra za tronedeljni boravak u letnjem kampu. Popust je predviđen i ako roditelj plaća za dvoje dece ili više.
 
"Mislili smo kako o potrebama dece tokom letnjeg raspusta, tako i o roditeljima koji bi da odvoje vreme za sebe, znajući da su im deca na sigurnom. U poslednje vreme potrebno je otrgnuti ih od računara i ponuditi im alternativu u vidu prirode i kreativnog izražavanja, bez ikakvih opterećenja", navodi generalni menadžer "Frilingue" Marko Nikolić.
 
 
Prijav se za letnji kamp na Testeri podnose se OVDE ili na broj telefona 069/731-677.
 
Dodatne informacije o prvom edukativnom kampu ove vrste pogledajte OVDE.
 
Autor: 021.rs

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti