Na skupštini ipak o Toplani?

Predlozi o novom načinu obračuna grejanja i poskupljenju ipak će se naći na sednici Skupštine grada u četvrtak, kažu za Radio 021 u "Toplani".  

Predlozi o novom načinu obračuna grejanja i poskupljenju ipak će se naći na sednici Skupštine grada u četvrtak, kažu za Radio 021 u "Toplani". Iako se među postojećim tačkama dnevnog reda ovi dokumenti ne nalaze, portparolka ovog preduzeća, Jelena Vujin, ističe da će predlog nove odluke na vreme stići u skupštinsku pisarnicu.

"Ono što mogu da kažem jeste da će, prema našim saznanjima, odbornici raspravljati o usvajanju ovih dokumenata, tako da ćemo u četvrtak imati više informacija na ovu temu", rekla je ona.

Podsetimo, ranije je najavljeno da će na ovoj sednici gradske skupštine biti donesene odluke o novom načinu tarifiranja i poskupljenju grejanja.

Odbornici će raspravljati i o polugodišnjim izveštajima javnih gradskih preduzeća i izmenama statuta preduzeća "Stan" i pojedinih kulturnih institucija. Takođe, odlučivaće se o izmenama programa i dodatnim sredstvima za Sterijino pozorje, Novosadsko pozorište, Kulturni centar Novog Sada i Gradsku biblioteku.

Na dnevnom redu će biti i planovi detaljne regulacije za deo oko Masarirkove i Lovćenske ulice. Na sednici će neke nadležnosti u gradu biti dodeljene komunalnoj policiji, a jedna od stavki biće i obrazovanje i imenovanje Gradskog štaba za vanredne situacije, na čijem čelu će biti gradonačelnik Igor Pavličić.

Za sada se na dnevnom redu ne nalaze dve najavljivane stavke - izmene programa "Radosnog detinjstva" i novosti u radu "Novosadske toplane".

  • Mrgud

    22.09.2010 21:12
    A sta su do sada radili?
    Dok Jelena Vujin, ističe da će predlog nove odluke na vreme stići u skupštinsku pisarnicu, namece se vise pitanja:
    Prvo je kako tako ozbiljna tema moze da stigne do cetvrtka, a nije stigla do sada?
    Drugo je kakvi to treba da budu umovi da tako ozbiljnu temu savladaju jednim pogledom?
    Trece i ... Da li ti koji odlucuju uopste i citaju materijale, ili im je iz centrale vec ocitano?
  • Vlada

    22.09.2010 18:12
    Nov nacin obracuna,cisti promasaj !
    Toplana je izabrala najgore vreme da menja sistem obracuna grejanja.Kako da izdvojimo za merace toliki novac?A to o ustedi,to su price za malu decu.Verujem da ce odbornici zaustavi- ti preambicioznu Toplanu i nov nacin ostaviti za neka nova b o lj a vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti