Bivša članica Gradskog veća postala prorektor na Univerzitetu

Redovna profesorka Medicinskog fakulteta, bivša članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i aktuelna upravnica Centra za radiologiju KCV Sanja Stojanović postala je prorektorka za međunarodnu saradnju Univerziteta u Novom Sadu.

U skladu sa zakonom i statutom UNS, Senat Univerziteta u Novom Sadu doneo je odluku da razdvoji funkcije prorektora za nauku i međunarodnu saradnju.

Snežana Smederevac, koja je do sada imala ovu jedinstvenu funkciju, ostaje prorektorka za nauku, dok je Stojanovićeva zadužena za međunarodnu saradnju.

Mandat Sanje Stojanović trajaće do 30. septembra 2018. godine.

Stojanovićeva je bila u Gradskoj kući u vreme Demokratske stranke i gradonačelnika Igora Pavličića. U Centru za radiologiju radi od 1991. godine.

Autor: 021.rs

  • Veselin

    26.03.2016 16:48
    Pa i Dusan Nikolic, rektor, je DS. Opet sebi pravi harem kao u Matici.
  • zavidnik

    26.03.2016 00:15
    @Samo pitam
    Ne bih da iznosim karakteristike ali da sam ja rođen u Berlinu bio bih dovoljno pametan da tamo i ostanem!
  • Rad

    25.03.2016 17:30
    Cestitam
    Licnost u pravom smislu reci za takvu poziciju :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti