Skupština ipak ne raspravlja o grejanju

Na današnjoj sednici Skupštine grada nije se našao predlog novog načina naplate grejanja.

Na današnjoj sednici Skupštine grada nije se našao predlog novog načina naplate grejanja.

Kako je rekao direktor Novosadske toplane Vladimir Jelić, oni su spremni za uvođenje novog sistema, a pitanje zbog čega to nije na dnevnom redu je pitanje za Gradsku kuću. On navodi da toplana nije spremna da odustane od naplate grejanja po utrošku i da bi to moglo da se nađe već na sledećoj sednici gradskog parlamenta.

Gradonačelnik Igor Pavličić je kao razlog zašto se ovo pitanje nije našlo na dnevnom redu naveo da je neophodno da se prvo digitalizuju sve toplotne podstanice u gradu, za šta je neophodno 20 miliona evra, kao i da se ugrade kalorimetri u sve stanove.

  • Vladimir

    23.09.2010 16:57
    Bravo Vladimire
    Cestitam Vladimire Jeliću. Ovako konkretan primer nekompetentnosti gradonacelnika malo ko ima na raspolaganju. Vi ste uspesno pokazali ko vodi ovaj Grad i kome polazete racune.
    Bilo bi dobro jos i da dokazete Vase tvrdnje, ili bar da kazete ko vas i sta u tome sprecava!?
  • Mirjana

    23.09.2010 14:34
    A bitno je da se vodila,a i dalje se vodi,kampanja u vezi novog grejanja,koliko se tu para potrosilo....moglo je sa tim parama da se uradi nesto pametno za ovaj grad.
  • Vlada

    23.09.2010 12:39
    Bravo,gradonačelniče !
    Razlog za odlaganje nove naplate grejanja koji je naveo gradonačenik je logičan.Znala je za to i Toplana ali mislili su ako prodje-prodje.
    Ako ne ,opet ubedjivanja i ucenjivanja i kukanje.Halo ,Toplana, k o ć e to d a p l a t i ? Mi ,potrošači,sada, sa zamrznutim platama i penzijama,bez posla.Nema šanse !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti