Hteo na silu do Maje Gojković

Ispred Skupštine grada, dok je trajala sednica, došlo je do incidenta, kada je jedan čovek pokušao da uđe u zgradu želeći da dođe do nekadašnje gradonačelnice Maje Gojković.  
Ispred Skupštine grada, dok je trajala sednica, došlo je do incidenta., kada je jedan čovek pokušao da uđe u zgradu želeći da dođe do nekadašnje gradonačelnice Maje Gojković.

Čovek se predstavio kao političar-amater koji je ostao bez posla za vreme vlasti Maje Gojković i ona je navodno lobirala protiv njega. Igor Vidović (42) tvrdi da je bivša gradonačelnica bila zainteresovana za neke njegove ideje, ali je ipak pokušala da ga odstrani.

On je rekao da je danas hteo da Gojkovićevu polije farbom. Njih dvoje se lično ne poznaju, a ovaj čovek je juče "upao" u studio televizije Most i takođe se žalio na Gojkovićevu. Ipak, on je već danas bio na slobodi, a nekadašnja gradonačelnica je izjavila da očekuje da će nadležni organi onemogućiti ovog čoveka da ponovo dođe do nje.

"Očekujem, zbog svoje bezbednosti, svoje porodice i ljudi oko mene, da se to lice sutra ne pojavi ponovo na nekom mestu i pokuša ili uspe da izvrši svoje namere, koje samo on zna koje ima", rekla je ona.

Pre pokušaja ulaska u gradsku Skupštinu, čovek se prvo obratio vozaču bivše gradonačelnice i dao mu flašu sa nekom tečnošću, tvrdeći da je ona zapravo to tražila da joj se dostavi. Vozač je pozvao Gojkovićevu, kako bi to proverio, što je ona međutim, negirala.

Zbog celog slučaja pozvana je policija, koja je uzela izjave od očevidaca i učesnika u ovom incidentu.

Povodom incidenta, Narodna partija Maje Gojković saopštila je da zahteva od policije da u najskorije vreme javnost obavesti o rezultatima istrage i motivima napada. Saopštenjem, u kojem pozdravljaju reakciju policije, oglasili su se i Ujedinjeni regioni Srbije, koalicija u kojoj su G17 plus i Narodna partija. (V.Đ/A.F.)

  • 26.09.2010 06:37
    novosadjanka
    A zasto je Maja nedodirljiva, pa& svugde u normalnim civilizovanim drzavama sa gradonacelnicima moze da se poprica i sa bivsim takodje, neko ce reci nije tako, ali tako je jer iz iskustva to znam... a ovi nasi ponasaju se poput pravih diktatora, a mi gradjani ih placamo, zahvaljujuci nama gradjan ima a njihovom losom politikom i pohlepnoscu, u nasu zemlju dolaze finansijske donacije za poboljsanja zivotnog standarda NE NJIHOVOG nego naszg, a oni sve to kroz kojekakve radove od znacaja, 1OO puta asvaltiraju jedno te isto trpaju noce u svoj djep, a gde su porezi, naplata putarina itd...
  • canter

    24.09.2010 16:07
    pre ce biti da je digla frku jer je hteo samo farbom da je polije
    onda bi je ismejali
    a ovako frka panika jos ce neko da pomisli da je ona neki faktor
    jeste faktor ali srama i beznadja i propasti grada
    nek nakaci pistolje o bokove i ode na divlji zapad
  • Pavle - novosađanin

    24.09.2010 14:04
    jsvaki drugi Novosađanin
    Draga Majo, džabe ti 5 predsedničkih fotelja, džip, stanovi, lokali i pare od behatona jer ja za razliku od tebe mirno spavam. Radim posao koji volim, ne kradem od poreskih obveznika, ne uzimam provizije, ponekad jedva sastavim kraj sa krajem, ali se probudim čiste savesti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti