Na prodaju tri novosadske kasarne

Direkcija za imovinu Republike Srbije raspisala je javni oglas za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, među kojima su i tri kasarne u Novom Sadu.

Na prodaju je vojni kompleks "Provalija" – RRFD "Kamenica", koji se nalazi u Sremskoj Kamenici, na površini od 17.085 kvadratnih metara, u okviru kojeg je nekoliko objekata, magacina, stražarnica. Ovaj kompleks se prodaje po sniženoj početnoj ceni od 362.997 evra.

Za kasarnu "Alibegovac–Karagač", s više magacina, zgrada, objekata, početna cena je 410.055 evra.

Prodaje se i vojni kompleks-skladište "Pod tvrđavom", koji čine garaža zatvorena s tri strane, magacini, objekti i zemljište. Počena cena je 1.215.964 evra.

Na prodaju su i kasarne u Aleksincu, Ostružnici, Zrenjaninu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Somboru, Čačku, Užicu, Valjevu, Beloj Crkvi, Staroj Pazovi, Rumi i Vršcu. Rok za dostavljanje ponuda je 9. april.

Autor: Dnevnik

  • Бранислав

    29.03.2016 10:38
    ..баш паметан потез државе Србије...с обзиром да смо у окружењу све самих "пријатеља" и оних који нас воле..почев од Хрвата..Мађара...Муслимана..Шиптара..НАТО-Црногораца..ово је сасвим логичан потез.."браво" за напредњачко-социјалистичку коалицију...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti