Stefanović otvara stanicu policije na Satelitu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović će u sredu 11 časova otvoriti policijsku stanicu na Satelitu.

Ovo će biti drugo otvaranje iste stanice pošto je pre četiri godine to već uradio tadašnji ministar policije Ivica Dačić.

U saopštenju Gradske kuće se navodi da je u februaru prošle godine sa radom počelo Odeljenje policije "Novo naselje", što je predstavljalo prvi korak ka uspostavljanju Policijske ispostave. Načelnik novosadske policije Siniša Radaković je nedavno za 021 izjavio da će stanica proraditi čim se završe radovi na uređenju prostora.

Građanima ovog dela grada se već desetak godina obećava stanica policije. Prvo je problem bila lokacija, a potom i mali broj pripadnika policije zbog čega je nakon Dačićevog otvaranja u prostorijama zgrade kod Satelitske pijace smeštena samo sala za izdavanje dokumenata kao i odeljenje pogranične policije.

Autor: 021.rs

  • BRANISLAVA

    06.04.2016 15:58
    NISTA SE PROMENULO NIJE
    Svaki dan prolazim pored ove stanice jer zivim u blizini.Od januara ne radi salter za izdavanje
    dokumenata a na vratima pise da ne radi zbog renoviranja.Nikad nisam videla unutra ni jednog majstora i sve kako je bilo ranije tako i stoji sad....Znaci zatvorili su je samo da bi je ponovo kao otvorili da kazu da su je renovirali...ma daj koga vi lazete ??????
  • sima

    06.04.2016 11:17
    Pa zar nije ova P.Stanica otvorena pre nekih 4,5 godina?
    A.Javanović, Sadam, tadašnji predsednik sk.grada ako me sećanje ne vara, kao što i u samom tekst piše.Ne razumem šta i što se ponovo otvara, do kraja će SNS od postojeći biciklističkiih stajališta praviti medijski spektakl... To može da otvori Ministar Keramičar ili bolje da on otvori renoviranu Riblju pijacu, to mu je bliže po struci...
    Izbori su spas, naravno i vaš glas, IZADJITE I GLASAJTE.
  • Alexandar

    06.04.2016 03:40
    Diplome mogu kupiti ali znanje i obrazovanje nikada.

    Dokle god nam nepismeni i neuki ljudi vode drzavu, imacemo table
    Ministarstva "УНТРАШЊИХ" poslova.

    Toliko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti