Izložba pasa u subotu

Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB "Novi Sad 2010" održaće se sutra na Novosadskom sajmu, najavio je Kinološki savez Vojvodine.

Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB "Novi Sad 2010" održaće se sutra na Novosadskom sajmu, najavio je Kinološki savez Vojvodine.

Organizatori, koji očekuju učešće 500 pasa svih 10 FCI grupa, za njihovo ocenjivanje su angažovali 12 stranih i domaćih kinoloških sudija, navodi se u saopštenju. Na izložbi će biti organizovano i takmičenje u vođenju juniorskih pasa i agilnosti pasa.

Ulaznica za izložbu će koštati 150 dinara i plaćaće je posetioci stariji od 12 godina.

Organizatori su najavili i održavanje specijalizovane izložbe pasa lovačkih rasa, sa dodelom titule CAC, koja će biti održana u vreme Međunarodnog sajma lova, ribolova i turizma (LORIST) u subotu, 2. oktobra na Novosadskom sajmu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti