U dva novosadska vrtića zasađena stabla jabuka, mališani će se brinuti o njima

Danas je u dva vrtića Radosnog detinjstva posađeno 35 sadnica jabuka.

U pitanju su "Maslačak" u Ulici Narodnog fronta i objekatu Palmotićevoj ulici u Petrovaradinu.

Akciju su organizovali "Gradsko zelenilo" i četiri rotari kluba - "Alma mons", "Novi Sad", "Dunav" i "Petrovaradin – Fruška gora", a cilj je podizanje svesti dece o negovanju zdravog načina života i očuvanju prirode.

Sadnice su posađene u ekološkim baštama i o njima će se brinuti mališani. Oni će na taj način imati mogućnost, da tokom boravka u vrtićima, kao rezultat truda prilikom negovanja sadnica, uberu i jedu isključivo zdrave jabuke.

Akcija je realizovana pod sloganom "Svaki rotarijanac – jedno drvo".

Autor: 021

  • Slavko

    08.04.2016 01:29
    SnSovci zaposleni u ova dva vrtića
  • Liman3

    06.04.2016 18:42
    Da...
    ...i opstace dok ih ovi bilmezi sto preskacu ogradu vrtica uvece ne polome ili deci ne pokradu jabuke kao sto upropastavaju i igracke u dvoristu vrtica! Na zalost zivim u neposrednoj blizini i vidim sta se desava nocu a nemozemo balavanderima nista!
  • Coco

    06.04.2016 17:14
    "Akcija je realizovana pod sloganom "Svaki rotarijanac – jedno drvo"." Koliko se ja razumem u brojeve, znači da ima celih 35 rotarijanaca. Impresivno, rekao bih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti