Novi Sad dobio novi EPS-ov dispečerski centar

U Novom Sadu danas je počeo da radi EPS-ov dispečerski centar.

Kako je saopšteno, centar će omogućiti efikasniju i sigurniju isporuku električne energije u celoj Srbiji, kako u redovnom radu, tako i u vanrednim situacijama.

Predviđeno je da dispečarski centar nadzire rad celokupnog distributivnog sistema, i to 182 visokonaponske trafostanice 110/h kV i kompletan rad energetskih objekata i mreže srednjeg i niskog napona.

U opremanje centra EPS je uložio 180 miliona dinara.

Autor: 021.rs

  • Dispečer

    19.04.2016 16:25
    rog za sveću
    Je li to taj najavljivani Glavni centar što su ga lani dogovorili Vučić i Čanak! Običan Call Centar! Neće se odavde upravljati ni Klisom a kamoli celom Srbijom. Niko međutim da primeti da je naplata premeštena u Beograd. E, naivni narode!
  • djukic pa

    19.04.2016 15:34
    konacno
    odlican potez eps-a

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti