Završeni kolovozi na Telepu, a u toku radovi u Veterniku i Adicama

Zavod za izgradnju grada Novi Sad završio je radove na održavanju puteva u nekoliko mesnih zajednica u gradu, a istovremeno radi na izgradnji i proširivanju kolovoza na Adicama i u Veterniku.
Radovi su završeni na Telepu u ulicama Milana Savića i Pavla Bakića. U Ulici Milana Savića radnici ZIG-a su završili sa presvlačenjem kolovoza asfalta, dok je u dužini od 140 metara i širine od pet metara izgrađen nov kolovoz sa dva sloja asfalta, a takođe je urađena i nivelizacija šahtova, izrada slivnika i ivičnjaka sa obe strane kolovoza.
 
U Ulici Pavla Bakića, u dužini od 400 metara rešeno je pitanje odvođenja atmosferske vode sa kolovoza. Takođe na Telepu, u Ulici Branka Ilića postavlja se ivičnjak.
 
Stanari Ulice kneza Vlastimira na Adicima više neće imati problema sa odvodnjavanjem vode, a dobiće i novi kolovoz dužine 400 metara, kao i novi ivičnjak.
 
U Veterniku su trenutno radovi u dve ulice, u Milivoja Živanovića i Cara Dušana Silnog, gde se obavljaju radovi na izgradnji i proširenju kolovoza.
  • sdragan

    21.05.2016 09:59
    DA se ne lazemo...U ulici Pavla Bakica nije uradjen asfaltni sloj, vec je nasut grebani asfalt pomesan sa emulzijom i malo uvaljan valjkom, pa preko toga je posut pesak kako bi ga malo povezao.
    Trajnost takvog puta je maxx 2-3 meseca u zavisnosti od kisa...A kada krenu da se "otvaraju" rupe, to su onda pravi krateri.
  • Tolstojeva ulica

    20.05.2016 17:34
    Tolstojeva ulica
    Prodjite Tolstojevom ulicom,sramota prva zona grada
  • Ivan Beg

    20.05.2016 16:05
    Bruka
    Prošle godine je "asfaltirana" ulica Jerneja Kopitara. Kao prvo, zbog gradnje internata je prvobitni kolovoz potpuno uništen. E, onda su došli stručnjaci i sredili ulicu. Bruka !!! Prosuli su i izvaljali 5cm asfalta. Ivičnjaci, šahtovi za odvod atmosferskih padavina, trotoari - jednostavno ne postoje.
    Proputovao sam dobar deo sveta ali ovakav fušeraj nisam video. Ponavljam, bruka i sramota!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti