Danas se vozi "Velika nagrada Novog Sada", Most slobode zatvoren od 10h

Trka "Velika nagrada Novog Sada", održaće se danas, 22. maja, na Mišeluku.

Učestvovaće više od 80 takmičara, raspoređenih u 11 klasa i četiri divizije. Učestvovaće i trkači iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

U jučerašnjim kvalifikacijama vozači u 5 divizija imali su dva puta po 15 minuta da postignu što bolje vreme. U nadmetanju jugića prvi će startovati Slobodan Đurić, ispred Petra Jovanovića i Nebojše Babića. U klasi dva, jugo hibridu, najbrži je bio aktuelni prvak Dušan Nastasijević, dok će među vozačima automobila do 1400 kubika sa pol pozicije krenuti Nenad Savić. U diviziji 4, dominantan u kvalifikacijama bio je Zoran Kastratović.

Ulaznica za trku, kojom će biti otvoren šampionat Srbije na kružnim stazama, košta 300 dinara, a deo prihoda od prodatih karata biće uplaćen u humanitarne svrhe.
 
Trka počinje u 12 časova, a posetioci bi trebalo da dođu na stazu do 11:30.

Most slobode biće zatvoren za saobraćaj od 10 do 16 časova. Detaljnije o tome možete pročitati OVDE.

  • Vlada

    24.05.2016 17:02
    @gg

    Jeste bila baš tolika gužva! Moje dete je isto trebalo da nastupi na baby exitu i nije, jer nam je trebalo više od sat vremena da dođemo sa Limana do Petrovaradina i to zato što zbog gužve policija nije puštala da se sa Keja popnemo na Dugu, a kolona do Duge je bila do Kisačke ulice. Saobraćaj na mostu je tekao vrlo sporo, a saobraćaj do mosta skoro da nije tekao. Ne daj Bože da je nekome pozlilo u toj gužvi, a lako je moglo da se desi!
    Prema tome, ne lupaj gluposti više i ne sramoti se! Sportske i kulturne manifestacije podržavam, sve dok ne ometaju NORMALNO funkcionisanje grada! Svako drugačije razmišljanje je najobičnije bahaćenje manjine nad većinom!
  • Ivan NS

    23.05.2016 09:26
    za gg kompleksaša
    ovaj gg što lupeta nek ide kod svoje mame i tate u dvorište pa tamo nek sa svojim dečacima vozi trke. Zbog šačice "reli vozača" - ustvari besposličara - ceo grad je dva dana pred kolapsom. O policiji da i ne pričamo, nesposobnjakovići na kvadrat. Treba vam na nekoj ledini na sred njive napraviti stazu pa se vozikajte ceo dan, ostavite Novi Sad na miru, narcisoidni besposličari. Jaki ste mi vi vozači...
  • Kiki Riki

    23.05.2016 08:15
    Moze, ali na drugom mestu
    U redu je odrzavati moto trke, ali nadjite neko drugo mesto koje nece ugrozavati lokalno stanovnistvo. Moji roditelji su u Petr., a ja zivim u NS i vikendom ih obolazim. kada sam videla jos kod Futoske pijace kolaps sve mi je bilo jasno. Nadjite sebi nekop drugo mesto za auto sport a ne na par kilometara od centra grada. Nervirate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.