Besplatna kontrola ispravnosti vozila svim zainteresovanim vlasnicima

Vreme godišnjih odmora i putovanja dolazi i kao i svake godine, “AutoNova 021” i “Auto- tehnika” će u toku juna vršiti besplatnu kontrolu ispravnosti vozila svim zainteresovanim vlasnicima.

Kontrolni pregled će obuhvatiti kontorolu stanja pneumatika, signalizacije i kočnica vašeg vozila.

Svaki dan na tehničkom pregledu “AutoNova 021”, (Raška 19), od 8-17h i “Auto-Tehnika”, (Stevana Mokranjca 1), od 8-19h, mogu se javiti svi zainteresovani.

Tom prilikom, vlasnici mogu obezbediti i pomoć na putu u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode kupovinom članskih karata AMSS, kao i osnovno članstvo po ceni od 600 dinara i super članstvo po ceni od 2.000 dinara za godinu dana.

"Pozivamo sve vaše slušaoce da u toku meseca juna lajkuju FB stranicu našeg tehničkog pregleda vozila AutoNova 021, na kojoj ćemo u toku juna objavljivati zanimljive fotografije i video klipove automobila iz celog saveta. Pozivamo ih da i sami postavljaju fotografije, lajkuju i komentarišu i time učestvuju u nagradnoj igri koju smo pripremili za sve one koji budu učestvovali u ovoj jednomesečnoj akciji. Nagrade su raznovrsne, a obuhvataju majice, članstva AMSS, tečnost za stakla i uže za vuču", kaže za 021 vlasnica "Auto-tehnike" i “Autonove 021” Gordana Drageljević .

Pridružite se fejsbuk stranici OVDE i saznajte više o akciji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti