FOTO: Rupe na kolovozu Mosta slobode biće popravljene

Na delu Mosta slobode pre tunela primećena su oštećenja na kolovozu u vidu rupa i armature koja viri.

U Zavodu za izgradnju grada kažu za 021.rs da će nastojati da u što kraćem roku saniraju oštećenja.

Rupe na Mostu slobode Novosađani su primetili tokom proteklog vikenda kada je most bio zatvoren za saobraćaj zbog trka na Mišeluku, pa su ga mnogi prelazili peške.

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama jasno se vidi rupa u kolovoznoj konstrukciji, kao i armatura koja viri i predstavlja opasnost za vozila.



U ZIG-u kažu da je Most siguran za saobraćaj.

"Oštećenje ne predstavlja opasnost za odvijanje saobraćaja i ZIG će nastojati da u što kraćem vremenskom periodu da ga sanira, prvenstveno u cilju zaustavljanja daljeg propadanja mosta. Takođe, ZIG je krajem 2014. godine sproveo poslove opsežnog pregleda Mosta slobode sa izradom projekta pojačanog održavanja. Konstatovano je da se predmetni most nalazi u sigurnom, stabilnom i funkcionalnom stanju i da je potpuno bezbedan za odvijanje saobraćaja", navode iz ovog javnog preduzeća.

Podsetimo da su nedavno na Mostu slobode popravljene zaštitne kape kablova koje su bile deformisane.

  • Kao i uvek

    27.05.2016 08:38
    Nadležnost je Vojvodine, a novci su u Beogradu. Plaćajte na vreme porez, da bi oni imali za strane investitore. Inače, ode nam kurs, štampaju i za njih.
  • Eh

    26.05.2016 18:13
    Koliko je iz budžeta izdvojeno za održavanje mosta u protekle 2 godine?
  • sosa

    26.05.2016 17:30
    znaci njih cuva patrola ujutro te se napravi kolona do pola mosta
    dok nisu cuvali rupe na mostu nije bila takva frka i zastoj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti