Igračkom do odmeha za Teodoru Milić i na Zmajevim igrama

Humanitarna akcija "Igračkom do osmeha" nastavlja se na Zmajevim dečijim igrama, koje se održavaju od 8. do 12. juna.

Kako je za 021 potvrdila Adrijana Grujić iz udruženja građana "Relay", i ovoga puta novac od prodatih igračaka sakupljaće se za lečenje šesnaestogodišnje Teodore Milić, koja boluje od retkog oblika leukemije i kojoj je hitno potreban novac za lečenje matičnim ćelijama u Nemačkoj.

"U akciji "Igračkom do osmeha" na Baby Exitu prikupili smo 1.000 evra za lečenje. Ohrabreni ovim uspehom, akciju ponavljamo i na Zmajevim dečijim igrama. Ideja je da sakupimo stare igračke od roditelja, koje ćemo "prodavati" za simboličan iznos. Sav prihod će biti predat na ruke Teodorinoj sestri", rekla je ona.

Igračke će se sakupljati do 7. juna u prostorijama Zmajevih dečijih igara u Zmaj Jovinoj 26, drugi sprat, svakog radnog dana.

Pored Relay-a, ovu akciju su pomogli i udruženje "Novi Sad ima srce", kao i udruženje građana "Komšija", koji apeluju na Novosađane koji imaju automobile ili kombije, da pomognu u prikupljanju i prevozu igračaka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti