Nezaposleni Novosađani besplatno kod zubara

Nezaposleni Novosađani mogu da idu kod zubara u Dom zdravlja potpuno besplatno.

Da bi ostvarili ovu uslugu, potrebno je samo da nezaposleno lice donese potvrdu iz Fonda za zdravstveno osiguranje da je osobođeno plaćanja.

Ova mogućnost se odnosi na popravku zuba, vađenje zuba, oralnu hirurgiju kao i polivalentne stomatološke usluge i lečenje, dok protetske usluge plaćaju svi, osim osobe starije od 65 godina, koje plaćaju samo participaciju, potvrdili su za 021 iz Doma zdravlja.

  • Lovac Luka

    05.06.2016 12:40
    kaznjeni
    Ovo je potpuno nakaradni sistem.Mi koji radimo,doprinosimo,odrzavamo drzavne sisteme i ustvari pomazemo drzavi smo KAZNJENI.Masa nazovi nezaposlenih ima veca primanja i privilegije.Zar nije logicnije da olaksice imaju oni koji placaju doprinose.Na ovakav nacin DRZAVA samo stimulise da se doprinosi ne placaju.Mi em sto ne mozemo sebi da priustimo zdravstvene usluge nego ne smemo ni na bolovanje ni na slobodan dan za lekara.Kod nas najbolje prolRZaze oni koji nista ne urade za DRZAVU.Ne placas racune,dobijes olaksice,ko placa cik da zakasni,ne placas doprinose,imaces sve od drzave,ima budala koje jos redovno sve izmiruju pa ce i za vas.
  • mika koka

    03.06.2016 22:46
    a nije tacno ni za one od 65 sve je to deklarativno probajte da osvarite samo se kao izcudjavaju.
  • Poreski obveznik

    03.06.2016 21:26
    BESPLATNO
    Besplatno je za onog ko će opraviti zube,a za mene nije.Ja plaćam za druge preko uplate poreza i doprinosa, a za sebe još dodatno kad dodjem da opravim SVOJE ZUBE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti